Domácí byli před zápasem ve výhodnější pozici, když se třemi body okupovali deváté místo. Od úvodních minut byla na hostech vidět chuť získat první body, byli aktivnější než domácí, což se projevilo na ukazateli skóre. V osmé minutě byl stav 2:0 pro hosty, kteří do poločasu přidali ještě jednu branku.

Po pauze se hra nezměnila, domácí hráli bez elánu, bez chuti, a proto soupeř znovu trestal. V dvacáté sedmé minutě zvyšoval Mužík na 4:0, zmar domácích zakončil vlastním gólem v poslední minutě Žampa. Potrženo, sečteno, hosté zaslouženě zvítězili, byli celý zápas aktivnější než domácí. Hosté se po tomto bodovém zisku posunuli na desáté místo, domácí zůstali i přes porážku devátí.

Démoni Česká Lípa – Helas Brno 0:5 (0:3)
Branky: 6. Outrata (Ovčačík), 8. Ovčačík (Poul), 16. Lacko (D. Cupák), 27. Mužík (Poul), 40. vlastní.
Hlasujte pro HRÁČE UTKÁNÍ

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?