Byl jsi fanoušky zvolen jako hráč utkání, takže gratuluji. Jaké jsou tvoje dojmy z pátečního zápasu?
Děkuji. Pocity z pátečního zápasu mám smíšené. Sice jsme vyhráli, což je pro nás důležité, ale naše hra pořád nebyla taková, jaká má být.

První poločas jsme nehráli dobře, čemu to přisuzuješ?
První poločas z naší strany nebyl ideální. Nikdo nechtěl udělat chybu a báli jsme se cokoliv udělat. Až ke konci poločasu jsme zjistili, že se s Brnem dá normálně hrát a přestali jsme se bát.

Do druhé půle naskočil Martin Koubek a David Surmaj, kteří zápas hodně oživili, co říkáš na jejich výkon?
Pro oba to byl první zápas v první lize a předvedli velmi dobrý výkon.

Na konci zápasu ses zranil, jak to s tebou nyní vypadá?
Ano, bohužel jsem ke konci utkání špatně došlápl a obnovil jsem si zlomeninu zánártní kůstky na levé noze. Bohužel teď pár zápasů neodehraji, ale doufám, že si letos nějaký zápas stihnu ještě zahrát.

Co bys řekl na adresu fanoušků, kteří nás celý zápas hnali za vítězstvím.
Fanouškům mohu jen poděkovat, byli neuvěřitelní a i díky nim se nám povedlo zápas otočit a získat cenné tři body. Doufám, že nás přijdou podpořit i v příštích utkáních.

Kluci jedou v pátek do Vysokého Mýta, co je tam podle tebe čeká?
Kluky tam nečeká nic lehkého. Malá hala a zápas plný osobních soubojů. Věřím, že na to jsou kluci připraveni a zápas v Mýtě zvládnou, budu je sledovat u počítače.

Další aktuality

Matěj Slováček: Boj o mistrovský titul má rád každý
Matěj Slováček: Boj o mistrovský titul má rád každý 18.04.2024

Futsalisté FK Chrudim si v reprezentační přestávce, která byla umístěna mezi čtvrtfinále a semifinále letošních vyřazovacích bojů, „odskočili“ do Předměřic nad Labem, kde se v rámci čtvrtfinále Regionální skupiny číslo 4 Poháru SFČR utkali s Legií Hradec Králové. Vítězství 11:1, a tím i postup do semifinále této soutěže režíroval kapitán 15tinásobného mistra České republiky Matěj Slováček, autor tří branek a jedné asistence. Toho jsme také krátce po utkání požádali o rozhovor, který pochopitelně nemohl začít jinak než krátkým zhodnocením odehraného střetnutí.

Matěj Maur: Byla to moje nejlepší sezona
Matěj Maur: Byla to moje nejlepší sezona 17.04.2024

Matěj Maur prožil vydařené hostování v Kadani. K 12 brankám a 8 asistencím v základní části přidal ještě dva góly v play off. Důkazem povedené sezony byla na závěr také první pozvánka pro dvaadvacetiletého futsalistu do reprezentace.

Tomáš Chráscina: Musel jsem zastavit auto a uvědomit si, co se stalo
Tomáš Chráscina: Musel jsem zastavit auto a uvědomit si, co se stalo 05.04.2024

V nominaci reprezentačního trenéra Marka Kopeckého se objevila některá velice zajímavá a nečekaná jména. Jedním z nich je Tomáš Chráscina, který si v pětadvaceti letech po povedené sezoně Žabinských Vlků oblékne poprvé dres nároďáku.