Po odchodu Felipeho a Ricardinha muselo chrudimské vedení doplnit tým před blížícími se přípravnými zápasy a turnajem v Polsku. Pro tentokrát lovilo v českých vodách. Na zkoušku přichází dva hráči z končících klubů Benaga Zruč nad Sázavou a Hradce Králové.

Marcel Rodek je člen širšího kádru české futsalové reprezentace, v jehož dresu stihl odehrát již 37 utkání a vstřelit také devět reprezentačních branek. Jeho ligové zkušenosti jsou mnohem širší, statistiky hovoří o 257 odehraných zápasech, v nichž se Rodek hned 167. radoval z gólu. Ve své kariéře prošel týmy Mikesky Ostrava, Jistebníku a naposledy hájil barvy Benaga Zruč nad Sázavou. Po jeho konci se zkouší chytit v dresu mistrovské Chrudimi.

Dalším hráčem, který prochází tvrdou přípravou trenéra Felipe Condeho je Jiří Beran. Sedmadvacetiletý futsalista spojil svoji kariéru s pardubickým Torfem, pražskou Spartou a jeho posledním působištěm byl MADOS Hradec Králové, se kterým nedokázal udržet nejvyšší futsalovou soutěž. Po rozpadu hradeckého týmu zkouší autor 63 branek štěstí v organizaci ERA-PACKu Chrudim.

O osudu obou hráčů bude rozhodnuto během následujících dnů, Marcela Rodka však uvidíme v dresu Chrudimi při pátečním zápase proti Rekordu Bielsko-Biala.

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.