Branku Interobalu hájil v minulé sezóně Václav Kubíček, nicméně od nové sezóny již v klubu nebude působit. "Na poslední chvíli jsme se nedohodli na prodloužení hostování," vysvětloval jeden z vedoucích činitelů klubu Radek Lobo. "Domluvili jsme se se Slavií na příchodu Michala Bartůňka, který bude tvořit dvojici s Lukášem Němcem." Záda jim bude ještě krýt Daniel Klečka.

V klubu také bude na tomto postu působit také Tomáš Landrgott, který se s Danielem Klečkou o své vytížení nemusí bát. Interobal totiž bude mít v nové sezóně (podobně, jako Olympik Mělník) svůj B-tým ve 2. lize-západ!

"Němec a Bartůněk jsou dva mladí gólmani, kteří prošli mládežnickými reprezentacemi," je s obsazením tohoto postu spokojený trenér Interobalu David Frič. "Oba na sobě chtějí pracovat a vidím v nich velký příslib do budoucna. Dalším do party je Dan Klečka, který s námi začal minulý týden."

A už teď se nový lodivod Interobalu na spolupráci s brankářskou partou těší. "Věřím, že kluci se o místo sportovně poperou a vytvoří lidsky výborný tým." David Frič si je jistý, že plzeňským gólmanům přivedl nejlepšího možného učitele. Mário Vozár, to je záruka lidské kvality a bohatých zkušeností! "S Máriem jsem v této roli velmi spokojený, měl možnost vidět španělskou i ruskou brankářskou školu a má spoustu zkušeností, které svým následníkům předává. Rozhodně je to pro mě jeden z důležitých článků týmu."

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.