Jaký byl dnešní zápas proti našemu Béčku? Brali jste ho prestižně?

Je to přípravné  utkání, my jsme si potřebovali nacvičit nějaké herní situace a signály. Tenhle účel to splnilo. První poločas se nám to dařilo, něco jsme ukázali, ten druhý už byl horší.

Během utkání jsi neustopil ze své hry plné nasazení a soubojů. Zachováš si svůj styl i v nové sezóně?

Pokud tady zůstanu a budu dostávat šance, tak určitě ano. Je to můj styl a určitě z něho neustoupím.

Jak myslíš, že se bude dařit B týmu ve druhé lize?

Já myslím,že se jim dařit bude. Jerigo bylo v minulé sezóně taky nováček a ukázalo svoji sílu. Myslím, že podobně na tom bude náš B tým.

Jak moc náročná je letošní letní příprava?

Je to velmi náročné. Já i všichni kluci už opravdu cítíme nohy. Je toho opravdu dost, ale určitě nám to do sezóny pomůže a tahle dřina se vyplatí.

Příští týden vás čeká derby s Jerigem. Co od toho zápasu čekáš?

Určitě bych chtěl všechny fanoušky na tohle utkání pozvat. Myslím, že to bude kvalitní utkání, Jerigo se na nás bude chtít ukázat. Čekám napínavý zápas a my se budeme snažit předvést to, co po nás chtějí trenéři na tréninku

Další aktuality

Denis Jiří Kočovský: Nejvíc mi fandí děda v Březnici
Denis Jiří Kočovský: Nejvíc mi fandí děda v Březnici 08.05.2024

Premiéra v základní sestavě A-týmu přišla pro slávistického juniorského mistra Denise Jiřího Kočovského ve třetím semifinále proti mistrovské Plzni. Na nervozitu neměl mladý futsalista příliš času, odvedl spolehlivý výkon a završil tak úspěšnou sezonu, před kterou do Edenu přišel ze Sparty.

Vincenzo: Finále je prostě finále
Vincenzo: Finále je prostě finále 07.05.2024

Brazilec Vincenzo sehrál v semifinálové sérii Chrudimi proti Helasu jednu z klíčových rolí. Vstřelil hattrick, přidal další dvě branky, z nichž jedna přišl v závěrečném zápase v důležitý moment. Klub s dvacetiletým futsalistou přinesl předfinálový rozhovor.

Filip Klaban: Byla to neskutečná jízda vzhůru
Filip Klaban: Byla to neskutečná jízda vzhůru 02.05.2024

Kapitán slávistické mistrovské juniorky Filip Klaban proletěl přechodem do áčka tak, že si to sotva stačil uvědomit. Po zapojení do tréninku přišly i starty v základu semifinálové série proti Plzni a nakonec také branka do sítě mistrovského týmu.