Proč ses rozhodl přijmout funkci marketingového manažera?

Jak jistě naši fanoušci ví, připravoval jsem MČR žen v Plzni. Sháněl sponzory, dotace, jednal s lidmi. Ta práce mě hodně bavila, ač to byl velký stres. I teď očekávám stresové situace, pokud nedokážu naplnit rozpočet klubu. Majitelé přivedli nového trenéra, hráče a ti něco stojí. I když letošní rozpočet je již naplněný, tak se musíme pomalu dívat na další rok. Majitelé klubu chtějí do tří let v Plzni titul, a tak doufám, že se mi společně s nimi podaří tento jejich sen uskutečnit.

Co si slibuješ od téhle práce?

 Kotakt s lidmi. Rád jsem mezi lidmi a rád nové poznávám.

Co všechno bude náplní tvé práce?

Jak jsem již psal, shánění peněz. Vše je o penězích. Ale např. jsem si všimnul, že klub nemá jednotné oblečení. Myslím, že je to děs a hrůza, když ligový tým přijede do Chrudimi, z autobusu vystoupí hráči a každý je oblečený jinak. Proto jsem již v kontaktu s jednou zahraniční firmou, která vyrábí sportovní oblečení a příslušenství. Vše je na dobré cestě a já věřím, že nám obleče do začátku soutěže A tým od ponožek až po zimní bundy. To je asi ta hlavnější práce, ale dnes musím připravit návrh permanentek na příští sezónu a poslat ji vedení ke schválení. Následně se nechají vyrobit.

V čem ještě vidíš rezervy klubu na poli marketingu a PR?

PR myslím rezervy nemá. To ty s Jakubem budete muset hodně pracovat, aby jste laťku, kterou nastavil Michal Sinkule, posunuli nahoru (smích). Ohledně marketingu mám hodně nápadů. Interobal sponzoruje i hokej, tak proč by např. fanoušci hokeje, kteří mají permanentky, nemohli chodit na utkání futsalu zdarma..

Mrzí tě, že už si jako člen realizačního týmu Interobalu nezapískáš 1. Futsal ligu?

Můžu říct, že mě nabídka od Radka Loba velice překvapila. Rozhodoval jsem se asi 3 týdny, než jsem na ni kývnul. Snad se nestanu tím bafuňářem, co bude nadávat na rozhodčí, když podle něj písknou něco špatně pro náš tým(smích).

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.