Zápas rozehráli lépe hosté, kteří vedli po trefách Felipeho a Davida Drozda 2:0. Za tohoto stavu snížil domácí Jelínek, ale další branku už domácí nepřidali. Mados prohrál první půli 1:3 a celkově 1:8. Hattrick zkompletoval ex-hradecký David Drozd.

Michal Stříž (trenér Mados MT Hradec Králové): „S porážkou jsme počítali. I proto mě mrzí to navýšení skóre ke konci zápasu, což zkresluje náš výkon, který nebyl dvě třetiny utkání špatný. Nebyli jsme však dostatečně efektivní v koncovce a posledních sedm až osm minut jsme odešli se silami. Jak jsem už řekl, i tak to z naší strany nebyl úplně špatný výkon, takže uvidíme v neděli v Chrudimi.“

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Zápas jsme začali dobře a brzy skórovali. Museli jsme hodně běhat, čímž vznikal prostor pro velké množství technických a taktických chyb. Ve druhé půli jsme zlepšili naši obranu a brzy poté se zlepšil i náš útok. Vyzkoušeli jsme spoustu složení čtyřek, řadu nově natrénovaných situací. Skvělý zápas odehráli David a Pavel Drozdovi, na nichž je vývoj velmi vidět. Učí se rychle a zlepšují se ve všech aspektech hry. Jejich dnešních pět branek našemu týmu velmi pomohlo. Věřím, že v dalším zápase se vyvarujeme chybám a předvedeme ještě lepší výkon, abychom oplatili fanouškům jejich podporu, kterou v domácím derby jistě budeme mít.“

Mados MT Hradec Králové – FK ERA-PACK Chrudim 1:8 (1:3)

Statistiky

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.