Sparta měla parádní nástup do utkání a po brankách Slámy a Křemena vedla 2:0. Do přestávky ještě snížil plzeňský Štrajt a ve druhém poločase přišel velký domácí obrat. Havel ve 24. minutě srovnal na 2:2 a čtyři minuty před koncem rozhodla drama vlastní branka hostující Sparty.

Petr Kučera (trenér SK Interobal Plzeň): „Zápas se Spartou se mi hodnotí příjemně. Byl to zápas důležitý pro oba dva týmy. Náš tým se dokázal poprat s nepříznivým vývojem na začátku utkání. První poločas se nám vůbec nepovedl a do patnácté minuty byl soupeř jasně lepší a přehrával nás. Pak udělal velkou chybu, která zápas rozhodla, protože za stavu nula-dva šli dva jeho hráči sami na našeho brankáře a nesmyslně v jasné šanci dvojice trefila jen tyč. Tam se ten zápas lámal, protože pak se dal kontaktní gól na jedna-dva. Ve druhém poločase už to bylo obrovské nasazení, srdce a bojovný výkon co rozhodlo o tom, že ty tři body zůstávají v Plzni. Byl to vyhrocený zápas a velmi emotivní s narvanou halou k prasknutí. Zápas měl všechno, co si divák chce v takových zápasech vychutnat. Jsem rád, že takto důležitý zápas náš tým zvládl.“

SK Interobal Plzeň - AC Sparta Praha 3:2 (1:2)

Statistiky

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.