Mělničtí si rozhodující náskok vypracovali ještě během prvního poločasu, který vyhráli 4:2. Vyhráno ale ještě zcela neměli, jak po utkání připomněl i trenér Jakub Němec.

„Utkání mohlo být rozhodnuto už během prvního poločasu, být naší lepší koncovky. Ve druhé půli se Perštejn zlepšil a dostal nás pod tlak, ale náskok jsme udrželi i v soupeřovi power play a zaslouženě zvítězili,“ popsal duel ze svého pohledu a připomněl, že pro jeho tým šlo o důležité tři body. „Během reprezentační pauzy se většina hráčů trápila se zdravím a i do dnešního zápasu jsme nešli zdaleka kompletní. Proto jsem rád, že jsme to takhle zvládli.“

Severočeský nováček měl před utkáním ještě o bod víc než Mělník a na soutoku přijel s cílem svůj zisk rozšířit. „V zápase jsme cítili šanci. Bohužel jsme dostávali laciné branky a na ty vstřelené jsme se příliš nadřeli,“ zdůvodnil porážku hostující Jaroslav Holman.

Ohlasy aktérů zápasu

Jakub Němec (trenér Olympiku): „Během reprezentační pauzy se většina hráčů trápila se zdravím a i do dnešního zápasu jsme nešli zdaleka kompletní. Proto jsem rád, že jsme to takhle zvládli. Pro nás to jsou velmi důležité body. Utkání mohlo být rozhodnuto už během prvního poločasu, být naší lepší koncovky. Ve druhé půli se Perštejn zlepšil a dostal nás pod tlak, ale náskok jsme udrželi i v soupeřovi power play a zaslouženě zvítězili."

Jaroslav Holman (hráč Spartaku): "Z dnešního utkání jsme chtěli odvézt body a i v zápase jsme cítili šanci. Bohužel jsme dostávali laciné branky a na ty vstřelené jsme se příliš nadřeli. Pevně věříme, že z dalším utkání už budeme bodovat."

| Statistiky

Kde se hrálo

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kategorie Kategorie A
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch PVC
Telefon 315622044