Mělničtí odehráli týden po úvodní porážce od mistrovské Chrudimi opět doma diametrálně odlišný zápas. Po opatrnějším začátku se po necelých pěti minutách dostali do sedla. Z něj je nevyhodilo bleskové snížení hostů na kontakt (jen na vteřiny), ani vyloučení Šilera, který viděl za stavu 6:2 druhou žlutou po zbytečném kočkování se soupeřem v přerušené hře.

Sbírat body se dařilo především trojici Vokoun – Gabčo – Sváta, každý z nich měl prsty ve třech gólech. Jistým výkonem přispěl i brankář Šanda, který si čisté konto druhé půle uchránil několika parádními zákroky. Domácí už v té době drželi bezpečný náskok a sebemenší zdramatizování nepřipustili.

Ohlasy aktérů zápasu

Jakub Němec (trenér Olympiku): "Jsem rád, že se nám podařilo převést výkon ze zápasu s Chrudimí a navíc jsme byli i produktivní. Dnes z toho bylo zasloužené vítězství, které mohlo být ještě výraznější. Věřím, ze jsme na dobré cestě a naše výkony se ještě budou stupňovat."

Karel Kruliš (trenér Démonů): "Zápas s Mělníkem jsme absolutně nezvládli jak po taktické stránce, tak po fyzické Byli jsme u všeho pozdě a soupeř nás trestal z jednoduchých situací. Mělníku gratuluji k vítězství a my musíme poctivě pracovat dál a připravit se na další zápas, který bude opět těžký."

| STATISTIKY

Kde se hrálo

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kategorie Kategorie A
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch PVC
Telefon 315622044