Od úvodu bylo utkání vyrovnané, šance byly na obou stranách. První branka padla v šesté minutě, kdy Abrhám uvolni u pravé lajny PETRA VÝBORNÉHO, který se snažil křižným nástřelem před branku hledat Macháčka na zadní tyči. Jeho nástřel, ale místo na Macháčka nakonec mířil do branky a skončil až za zády Klímka a Démoni se dostali do vedení 1:0. Vyrovnání zařídilo o dvě minuty později explzeňské duo Havel – Zdráhal, kdy Havel rozehrál aut nástřelem na zadní, kde zůstal osamocený MARTIN ZDRÁHAL, pro kterého nebyl problém uklidit míč do prázdné branky a vyrovnat na 1:1. Do konce poločas se už toho moc neodehrálo, a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Druhý poločas se nesl stejně jako první poločas ve vyrovnaném duchu, kdy se moc šancí neobjevovalo, a když už se nějaká šance naskytla byli připraveni oba brankáři, jak Kirov, tak Klímek, kteří podrželi svůj tým. Až ve třicáté třetí minutě dokázali domácí prostřelit Klímka, když našel Výborný přihrávkou přes šíři hřiště Macháčka, bohužel pro Démony, ale Macháček pouze orazítkoval tyč. Démoni měli těsně před koncem obrovskou šanci strhnout vítězství na svoji stranu, když Zdráhal přišlápl kotník Zapletala a pro Helas to byl šestý faul, což znamenalo desetimetrový kop pro domácí, k jehož rozehrávce se postavil Havrda, který ale nedokázal prostřelit Klímka, který dokázal jeho střelu vyrazit levou rukou. Na konci utkání zkoušel Helas strhnout vítězství na svoji stranu při power-play, ale nedokázal ji využít, a tak se oba týmy rozešli smírně za remízu 1:1.

Ohlasy aktérů

Karel Kruliš (trenér Démonů): "Dle mého pohledu spravedlivá remíza, hrálo se bojovné utkání se spousty šancemi. Mohl vyhrát jak soupeř, tak my, ale nakonec je dělba bodů zasloužená."

Tomáš Galia (trenér Helasu Brno): "V utkání dominovaly obrany obou mužstev, a proto bylo k vidění spíše bojovné než pohledné utkání. Směrem nahoru nám chyběla potřebná lehkost, která nás v určitých pasážích brzdila. Tento proces nám bude chvíli trvat, proto je nutné správně pracovat s trpělivostí. Vzhledem k samotnému vývoji zápasu, konečný bod beru a považuji ho za spravedlivý."

| STATISTIKY

Kde se hrálo

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kategorie Kategorie A
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch palubovka
Telefon 602793982