Úvod duelu patřil Liberci, který se snažil najít skulinky v obraně Jihočechů. Jako prvnímu se to povedlo ALEŠI BENKOVI, který otevřel skóre utkání – 1:0. Na to dokázali Budějovice odpovědět, kdy se prosadil na 1:1 hostující Jasanský. Do poločasu se síť Dynama rozvlnila ještě 2x a to po trefě VOBOŘILA a kapitána BÍNY – 3:1.

Druhou dvacetiminutovku odstartoval individuální akcí TOMÁŠ JANÁČEK, který získal míč na své polovině, přešel přes 2 obránce a zavěsil do šibenice – 4:1. Pátou branku si připsal hrudí JAKUB DANĚK – 5:1. Korekce skóre přišla ze sálovek hostujícího Pecky – 5:2 a tečku za duelem udělal JAKUB ŽOČEK, který využil přesné příhry Benka – 6:2

Liberec si díky výhře připsal povinné body do tabulky a jelikož Mělník padl na půdě Chrudimi vysoko 0:10, může se radovat z konečného 7. místa a lepší výchozí pozice pro play off.

Hodnocení Karla Vrabce (trenér Liberce): "Jsem rád, že jsme dnešní utkání zvládli. Zejména první poločas nebyl vůbec lehký a pomohlo nám až odskočení v závěru poločasu. Chtěl bych kluky pochválit za správný přístup k utkání a jsem rád, že se nám podařilo vybojovat konečné 7. místo.”

Hodnocení Vojtěcha Vejvara (trenér Českých Budějovic): "Poslední ligový zápas jsme si chtěli hlavně užít. První poločas byl dle mě vyrovnaný. Domácí se sice dostali do vedení, ale my jsme krásnou akcí v zápětí dokázali srovnat. Bohužel jsme inkasovali dva smolné goly v závěru prvního poločasu a na začátku druhého, kdy nám odskočili na rozdíl tří branek. Do konce zápasu si to v klidu pohlídali. Pro nás to byla tečka za touto, bohužel pro nás smolnou a poslední sezonou.”

Statistiky

Kde se hrálo

Liberec | Dukla

Více
Adresa Jeronýmova 522, 46007 Liberec
Kategorie Kategorie A+
Kapacita 800 sezení
Rozměry 40 x 20 m
Povrch polyuretan
Telefon 973261577