První půle se nesla v poklidném duchu, hosté dlouho dobývali svatyni Andreje Mykytjuka, ale nedařilo se jim překonat obranný val Sparty. Gólový účet utkání otevřel až ve 13. minutě hostující Adriano. O tři minuty dokázal odpovědět Azem Brahimi, který dokázal zužitkovat chybu hostů při rozehrávce rohového kopu. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:1.

V druhé půli už začala více útočit i Sparta, ale i přesto vydržel remízový stav až do 35. minuty, kdy se prosadil Varela, o minutu později se dokázal prosadit i William – 1:3. Poslední branku zápasu vstřelil ve 39. minutě opět Varela. Svarog si tak z Prahy odváží tři body.

Beni Simitči (trenér Sparty): „Hráči si dnes opravdu zaslouží pochvalu za to, jak koncentrovaně dokázali hrát. Myslím si, že kdybychom neinkasovali na 1:2, tak bychom mířili k remíze. Teplice dnes byly lepší, ale věřím, že za dnešní výkon bychom si remízu zasloužili.“

Aleš Zachariáš, marketingový ředitel Svarog FC: "Zápas jsme začali velmi aktivně. Za prvních pět minut jsme si vytvořili několik střeleckých příležitostí a nepustili Spartu ani k míči. Po úvodním gólu ve 13. minutě od Adriana, už jsme věřili, že přidáme další. Z protiútoku nám ale kapitán Brahimi dal vyrovnávající gól a podobný průběh zápasu byl i během 2. poločasu. Nepamatuji si, kdy naposledy jsme tak často trefovali konstrukci brány. Naštěstí posledních pět minut už jsme přidali další góly. K Vánocům jsme tak pod stromeček přivezli tři body do Teplic."

Statistiky

Kde se hrálo

Praha | Řepy

Více
Adresa Na Chobotě 1420/16, 163 00 Praha 6 Řepy
Kategorie Kategorie A
Kapacita 400
Rozměry 40 x 20 m
Povrch EUROswing 78 S/omnisports speed
Telefon 222204103