První branka padla už pět vteřin po začátku, kdy nástřel Adriana na zadní tyč uklidil do branky Diece – 0:1.Na druhou branku se nečekalo dlouho, ve třetí minutě dostali Teplice možnost zahrávat volný přímí kop, který rozehrál Diece na Varelu, který sklepnul míč pod sebe na Adriana, který uklidil míč k vzdálenější tyči – 0:2. O třetí brance Teplic se možná bude ještě dlouho diskutovat, kdy ve čtvrté minutě po střele Dieceho zachytil Kirov míč někde u brankové čáry, podle rozhodčího Kaštánka za brankovou čarou – 0:3. Skvělí vstup Teplic do zápasu potvrdil v šesté minutě Adriano, který svou ranou prostřelil po zemi Kirova k levé tyči a tepli už vedli 0:4. V desáté minutě završili Teplice takzvaného „bůra“, když Felipinho našel na zadní tyči volného Rhouilu, který uklidil míč do prázdné branky – 0:5. V šestnácté minutě se po rozehrávce autu Pacheca dostal ke střele Senra, který uklidil míč o tyč do branky – 0:6. Tímto výsledkem skončil první poločas, který byl jasně v režii teplického Svarogu.

První branka druhého poločasu padla už po třech minutách, kdy se po pěkné individuální akci prosadil Varela, který nejprve udržel míč v souboji s Potočkem a následně udělal kličku Kirovovi a uklidil míč do prázdné branky– 0:7. Poté se trochu osmělili Démoni, když rohový kop Zapletala uklidil na vzdálenější tyč Rozboud – 1:7. Poslední zásah Teplic v zápase obstaral Rhouila, který na zadní tyčiuklidil do branky pobídku od Senry – 1:8. Konečnou podobu výsledku dal v poslední minutě na zadní tyči Havrda, který si navedl míč na střed a uklidil ho do horního rohu Marešovi branky, který o poločase vystřídal v brance Hůlu – 2:8.

V devátém kole nevyšel Démonů vstup do zápasu, což je stálo dobrý výsledek. Hororový vstup do zápasu, když už v šesté minutě vedli Teplice o čtyři branky se nakonec odrazil na poločasovém skóre 0:6. Druhý poločas už byl ze strany Démonů lepší což dokumentuje vyrovnaný výsledek druhého poločasu 2:2. Příští zápas odehrají Démoni 5.11.2021 od 20:00 na půdě úřadujícího mistra Plzně.

Tomáš Künzl, asistent trenéra Svarog FC: "Utkání hodnotím pozitivně. Hlavně první poločas se nám povedl. Kluci vědí, co mají dělat. Měli bychom se od této hry odrazit. Cítím z týmu, že věří v cestu, kterou nám André nastavil a mají motivaci se pořád zdokonalovat."

Statistiky

Kde se hrálo

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kategorie Kategorie A
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch palubovka
Telefon 602793982