V zápase padla nejrychlejší branka soutěže, když hosté vedli po výtečně sehrané nacvičené akci již po čtyřech vteřinách (Adriano). Když to bylo po brankách ve třetí (Adriano) a osmé (Rhouila) minutě již 0:3, vše nasvědčovalo předzápasovým prognózám - tedy k tomu, že ultraoslabená sestava domácích prohraje vysokým rozdílem. V sestavě chyběli Vlkům Cenek, Havlín, Hromek, Chroust, Mezník, Pokorný a Svoboda. Nastoupil již uzdravený Chráscina, v útoku doplnili kapitána Hansla hráči z B-soupisky Trbušek s Fesslem a svoji ligovou premiéru si odbyl osmnáctiletý junior Urban. V šestnácté minutě zvýšili hosté skóre na 0:4, aby pak přišly chvíle domácích, kteří nerezignovali a v rozmezí třech minut hráče Svarogu nečekaně zaskočili, když snížili stav na 3:4 (17. Chráscina, 18. a 19. Hansl)! Do poločasu ale hosté z Teplic dokázali opět svůj náskok navýšit, když vstřelili dvě branky (Adriano, Pacheco) a poločasový stav byl 3:6. Po změně stran již do utkání nezasáhl další zraněný hráč domácích Fessl a přestože hosté průběh kontrolovali a přidali ještě dvě branky (Adriano, William), žádná výraznější demolice domácího týmu se nekonala, výsledek 3:8 je realitou poměru sil a pro obě strany byl víceméně přijatelný!

Michal Odehnal (trenér Žabinští Vlci): "Soupeři gratuluji. Náš výkon vzhledem k situaci, ve které se nyní nacházíme, nebyl zcela zlý, hlavně mladí hráči úplně nepropadli a to hodnotím pozitivně. Většinu gólů jsme dostali po individuálních chybách nebo po pomalých reakcích a vyhodnocení herních situací soupeře, což mě naopak velmi mrzí."

Tomáš Abraham (hráč Svarog FC Teplice): "Do zápasu se šlo s tím, co nejvíc hrát věci, které trénujeme od začátku sezóny. Povedlo se nám dát hned gól v první minutě. Za stavu 4:0 se trochu povolilo a Brno hned snížilo, ale poté už si myslím, že Svarog celý zápas dominoval a zaslouženě vyhrál."

Statistiky

Kde se hrálo

Brno | Modřice

Více
Adresa Benešova 274, 664 42 Modřice
Kategorie Kategorie A
Kapacita 250
Rozměry 40 x 20 m
Povrch palubovka
Telefon 608577099