Vstup do utkání se Spartě vůbec nevyvedl, do vedení se už ve 4. minutě dostali do vedení hosté po gólu Cupáka. Tempo utkání bylo v první půli poměrně vlažné, až v 10. minutě se prosadil domácí Lukáš Křivánek nechytatelnou střelou do spodního rohu branky – 1:1. Remízový stav však netrval dlouho, do vedení poslal hosty v 16. minutě Matejov. Sparta dokázala do konce první půle vyrovnat gólem Angellota, do kabin se tedy šlo za stavu 2:2.

Druhá půle už patřila Spartě, hned po půli se dvakrát prosadil Lukáš Křivánek, který tak završil svůj hattrick – 4:2. V poslední desetiminutovce se ještě zvládl dvakrát prosadit Angellot, diváci tedy mohli vidět dva zkompletované hattricky.

Beni Simitči (trenér Sparty): „První poločas byl z naší strany strašný, i góly, které jsme dali byly o ničem. Byl to takový profesorský futsal, neaktivní, z místa. Vůbec to nebylo dle mého gusta. Po půli jsme se zvedli, hráčům došlo, že musí podávat jiný výkon, v kabině jsme si řekli, co se říct mělo, kluci se nastartovali a zbytek utkání zvládli.“

Vojtěch Cupák (hráč Helasu): "Do utkání jsme vstoupili koncentrovaně a s odhodláním konečně na Spartě urvat nějaké body. Dobře jsme plnili pokyny trenéra Galii a vystupovali do rychlých brejků, které jsme se snažili rychle zakončovat. Dvakrát jsme v utkání dokonce vedli, ale soupeři se pokaždé po naší laxnosti a podcenění podařilo srovnat. Ve druhé půli bylo za dvě minuty po dvou hrubkách po zápase a Sparta si výsledek už pohlídala. Celkově odjíždíme z Prahy s hořkou pachutí, protože víme, že se odsud body odvézt dali. Musíme ale Spartě poděkovat za utkání v duchu fair play a pogratulovat jí. Teď se musíme nachystat se na další, pro nás extrémně důležité utkání s Rapidem, které chceme zvládnout za tři body."

Statistiky

Kde se hrálo

Praha | Řepy

Více
Adresa Na Chobotě 1420/16, 163 00 Praha 6 Řepy
Kategorie Kategorie A
Kapacita 400
Rozměry 40 x 20 m
Povrch EUROswing 78 S/omnisports speed
Telefon 222204103