Vstup do utkání vyšel podle předpokladů lépe domácím. V šesté minutě otevřela skóre utkání nová posila Svarogu William. O dvě minuty později ho následoval Jaroslav Slavík, který se prosadil parádní dalekonosnou střelou, 2:0. Poté aktivita Svarogu lehce polevila a soupeř toho dokázal využít. Utkání zdramatizoval dvěma góly z 12. a 14. minuty liberecký Žoček. Srovnání skóre ale teplické rychle probralo. Během následujících dvou minut vrátili domácím dvoubrankový náskok William a Adriano. Strany se tak měnily za stavu 4:2. 

Druhá polovina přinesla několik šancí, faulů i pozdvižení, ale branku nikoliv. Teplice si došly pro tři body za vítězství 4:2. 

Tomáš Abrham, hráč Svarog FC: "Zápas byl velmi náročný, ale myslím si, že jsme ho měli pod kontrolou. Rozhodla zkušenost našeho kádru a druhý poločas se zápas kontroloval. Výkon nebyl ideální, ale důležité jsou tři body. Teď je potřeba je potvrdit zápasem v Brně. Rozhodně se ukázal ve velmi dobrém světle William, který bude posilou."

Jakub Dlask, brankář FTZS Liberec: „Do utkání jsme šli s velkou motivací odvézt si body do Liberce. Začátek se nám nepovedl a museli jsme dohánět po dvou trefách domácích. Jsem rád, že to kluky nepoložilo, ale naopak nás to spíš nakoplo a podařilo se nám vyrovnat. Bohužel měl soupeř i trochu štěstí v koncovce a opět nám odskočil. S konečným výsledkem tak spokojení nejsme, ale druhý poločas nám ukázal, na čem můžeme stavět v dalších těžkých utkáních.“

Statistiky

Kde se hrálo

Teplice | SH

Více
Adresa Na Stínadlech 3280, 415 01 Teplice
Kategorie Kategorie A+
Kapacita 600 sezení / 100 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch dvousložkový polyuretan Lobadur
Telefon 607585282