Oba týmy nastoupily bez svých několika opor a jediný gól poločasu padl v osmé minutě, když těsně před brankou usměrnil míč do naší sítě Benát přihrávku Hrice D. V tu chvíli měli hosté herně mírně navrch a nebýt našeho gólmana, mohlo to být i horší. My jsme si za první polovinu nevypracovali vpodstatě žádnou výraznější brankovou příležitost. Po změně stran byla hra poměrně vyrovnaná, ale v brankovišti Budějovic jsme byli stále bezzubí a devět minut před koncem hosté udeřili podruhé (Jakub Hric) a my byli nuceni brát oddechový čas a jít do power play. I tahle činnost byla ale víceméně jalová a vše vyústilo v třetí branku v naší síti, kterou trefil Jasanský přes celé hřiště do odkryté sítě. Velké zklamání na úvod sezóny a nula branek v kolonce střelců!

Michal Odehnal, trenér ŽV Brno: "Z výsledku jsem zklamaný. Příprava byla krátká a bohužel jsme se nescházeli v optimálním složení, což se dnes projevilo. Navíc jsme se na posledním tréninku na něco připravovali a díky zraněním nám z této sestavy vypadli dva hráči. Hra samotná nebyla až tak tragická, ale bohužel jsme si nevytvořili žádné vyložené gólové šance a směrem k soupeřově bráně jsme byli bezzubí. Věřím, že se z tohoto zápasu dokážeme poučit a připravíme se zodpovědně na další soupeře."

Jakub Hric (hráč PCO) po zápase s Vlky: "Dnes jsme podali každý výborný výkon, odevzdali jsme na hřišti maximum a zaslouženě si odvážíme tři body z palubovky soupeře. Výsledek se nerodil ale lehce, domácí podali taky velmi slušný výkon. Myslím si, že na první utkání sezony to byl velmi slušný zápas.”

Statistiky

Kde se hrálo

Brno | Modřice

Více
Adresa Benešova 274, 664 42 Modřice
Kategorie Kategorie A
Kapacita 250
Rozměry 40 x 20 m
Povrch palubovka
Telefon 608577099