V zápase potvrdil hostující tým úlohu vysokého favorita, hlavně v první půli byl mnohem lepší a vybudoval si čtyřbrankový náskok, který již neztratil. Můžeme přesto litovat několika velkých chyb, kterými jsme soupeři tři branky doslova darovali, ale byl to i důsledek toho, že nás soupeř neustále a nekompromisně tlačil do defenzívy. Nerezignovali jsme ale, druhý poločas jsme se zlepšili, bohužel po druhé ŽK byl vyloučen Pert Starý a soupeř proměnil přesillovku ve svoji pátou branku. Za nás snížil na v závěru z desetimetrového kopu Dominik Havlín.

David Jošt, SK Slavia Praha: "Po zápase v Ústí jsme nebyli v dobrém rozpoložení, proto jsem rád, že jsme to zvládli a urvali tři body, navíc nás už v úterý čeká důležitý zápas s Plzní. Pomohli jsme i Adamovi Vondráčkovi zlepšnou obranou a dostali jsme jenom jednu branku. Myslím si, že můžeme být spokojení. Že už jsem dal devatenáct branek mne těší, rád bych řekl, že to nesleduji, ale sleduji to. Nic takového jsem nečekal a znovu opakuji, že je to práce celého týmu, já jenom zakončuji akce."

Zdeněk Sita, SK Slavia Praha: "Přiznám se, že za stavu 3:0 jsem si na zápas v Ústí vzpomněl a věřil, že tentokrát to z nepustíme, říkali jsme si to všichni hned i na střídačce, že musíme hrát dál se stejným nasazením. Nebylo to jednoduché utkání, ale zvládli jsme ho a máme tři důležité body."

Michal Kratochvíl, Žabinští Vlci Brno: "V první půli byla vidět kvalita soupeře, avšak opět nás srazily hlavně naše vlastní chyby, které hráči Slavie nekompromisně trestali. Do druhé půle jsme šli s tím, že nemáme co ztratit a bylo to vidět. Naše hra se zlepšila a s očividným přispěním obav soupeře, aby nedošlo k podobnému scénáři jako s Ústím si myslím, že byl vidět poměrně vyrovnaný druhý poločas."

Statistika

Kde se hrálo

Brno | Vodova 2

Více
Adresa Vodova 336/108, Brno
Kategorie Kategorie A
Kapacita 900
Rozměry 40 x 20 m
Povrch parkety
Telefon 541212152