Do utkání vstoupili lépe domácí. Svarog byl aktivnější a dostal se do dvoubrankového vedení zásluhou Claudia a Sally. Sparta se poprvé v zápase prosadila až v závěru poločasu, kdy zásluhou Křivánka snížila na 2:1. 

Ve 24. minutě srovnali hosté na 2:2. Svarog se dostal opět do hry deset minut před koncem utkání. Vedení domácím vrátil Salla. Tentýž hráč se během jediné minuty prosadil hned dvakrát. Tím završil svůj hattrick. Oba týmy hrály střídavě v power play. Sparta dokázala zareagovat ve 35. minutě snížením na 4:3. To ale bylo ze strany soupeře vše. Teplice přidaly ještě další dvě branky a v klidu si došly pro poslední vítězství v základní části. 

Tomáš Künzl, asistent trenéra Svarog FC: "Dnešní zápas začal velmi opatrně z obou stran. Potom se nám podařilo dostat do vedení. Škoda té branky Sparty, která padla před koncem první půle. Druhý poločas jsme nezačali vůbec dobře. Působili jsme nervózním dojmem a šance jsme nedokázali dotáhnout do finále. Uklidnilo nás vedení 5:3, ke kterému jsme pak přidali ještě jednu branku."

Beni Simitči, trenér AC Sparta Praha: „Byl to poslední zápas základní části, a tak vypadá i výsledek, který pro nás ve finále absolutně nic neznamená. Dnešek je koncem jedné částí a začátkem něčeho nového a lepšího pro všechny. Začíná svátek sezony play-off.“

Statistika

Kde se hrálo

Chomutov | MSH

Více
Adresa Mánesova 4980, Chomutov
Kategorie Kategorie A+
Kapacita 700 sezení / 350 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch parkety
Telefon 474651126