Slávisté pojali zápas jako generálku před začátkem play off proti Spartě a celé utkání odehráli s maximálním soustředěním, soupeře přehrávali přesnými kombinacemi, zkoušeli si signály, vytvářeli si šance a dávali branky. Dynamo prokázalo zlepšení z tého sezony, vytvořilo si několik šancí, jednou trefilo tyč, velkou příležitost spálil Benát, a tak se do zápisu dostal pouze s jedním přesným zásahem David Radouch.

Skóre otevřel dvěma brankami nejlepší střelec této sezony David Jošt, který v zápase navýšil počet svých gólů ze základní části na třicet pět, když se mu podařilo přidat ještě třetí přesné zakončení po přestávce. Na hattrick dosáhl také Jan Křemen, který k němu přidal ještě dvě asistence. Po přestávce přidal dvě branky také uzdravený Daniel. Míč do sítě poslali také dva Slováci Ševčík s Vaktorem, kteří dorazili do Prahy povzbuzeni historickým postupem své reprezentace na UEFA Futsal EURO.Celý zápas odchytal Adam Vondráček.

Slavia zakončila základní část na pátém místě s bilancí 13-3-6, na svém kontě má 42 bodů, nastřílela 120 branek, což je druhý největší počet ze všech týmů, víc gólů dala jenom Chrudim. Červenobílí inkasovali 69 gólů. 

David Frič (trenér Slavie):
"S generálkou na play off jsem spokojený, vysoko jsme zvítězili, vyzkoušeli jsme si různé kombinace a složení čtyřek, teď už se budeme plně soustředit na vrchol sezony."

Matúš Ševčík (Slavia): "Chtěli jsme si vyzkoušet nějaké herní situace a myslím, že se nám to podařilo, bylo to vidět i na výsledku, jsme spokojení a jdeme dobře naladění za svým cílem - vyhrát první zápas se Spartou."

Stanislav Peterek (hráč PCO): "Poslední zápas sezóny se nám vůbec nevydařil. Musíme uznat kvalitu soupeře. Určitě jsme jim tento zápas naší zodpovědností mohli víc zkomplikovat.Pro mě osobně to byl náš nejhorší výkon v sezoně. Je třeba se poučit, aby se tento výkon v příští sezoně neopakoval."

Statistika

Kde se hrálo

Praha | Slavia

Více
Adresa Vladivostocká 1460/10, Praha 10 - Vršovice
Kategorie Kategorie A+
Kapacita 970 sezení / 150 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch parkety
Telefon 602325579