Skóre utkání otevřel parádní střelou v páté minutě Adriano. O čtyři minuty později zvýšil na 2:0 pro domácí Alemao, který zužitkoval přihrávku Jirky Barana. I další minuty patřily převážně Teplicím, další branka však do konce první půle nepadla. 

Druhý poločas nabídl velmi podobný obrázek hry. Svarog byl aktivnější a ladnými kroky se přibližoval k pohodovému vítězství. Třetí branku domácích obstaral ve 21. minutě další povedenou trefou Adriano. O čtvrtý gól se zasloužila akce Gutiho a Barana, v níž zakončoval druhý jmenovaný. Domácí byli i v závěru utkání velice aktivní. V posledních třech minutách přidali další tři branky a zaslouženě zvítězili. 

Eloy Alonso, trenér Svarog FC: "V dalším důležitém zápase jsme si připsali tři body. První poločas se nám příliš nepovedl, ale postupem času jsme se zlepšovali. Ve druhé půli jsme byli více soustředění, skvěle se nám dařilo v útoku i obraně."

Jakub Němec, trenér Olympiku: "Teplice ukázaly, že jsou ve skvělé formě. Od začátku měly zápas víceméně herně pod kontrolou a dařilo se jim i dát krásné góly. Výsledek s nulou vstřelených branek nevypadá dobře, přesto jsme hlavně první poločas nepředvedli špatný výkon. Snažili jsme se soupeři vyrovnat, vytvořili jsme si i dost brankových příležitostí, které se nám však proměnit nepodařilo. Ve druhém poločase jsme zkusili soupeře presovat a dát nějaké góly. Bylo to nahoru dolů, avšak nám se branku dát nepodařilo a Teplice ukázaly oproti nám výbornou koncovku."

Statistika

Kde se hrálo

Teplice | SH

Více
Adresa Na Stínadlech 3280, 415 01 Teplice
Kategorie Kategorie A+
Kapacita 600 sezení / 100 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch dvousložkový polyuretan Lobadur
Telefon 607585282