V úvodu zápasu otevřel skóre Angellot, když si narazil míč s kapitánem Brahimim a krásným dloubáčkem překonal hostujícího brankáře. O minutu později nastřelil Vokoun břevno soupeřovi brány. První poločas jsme drželi míč po většinu času na svých sálovkách, ale moc futsalové krásy k vidění nebylo a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 i přes naší výraznou herní převahu.

Vstup do druhého poločasu nám znovu nevyšel, naše obrana bohužel zaspala a Budějovice pěknou brankou srovnali stav zápasu na 1:1. Poté už ale začala úřadovat Sparta. Nejprve Angellot našel krásným pasem Vokouna, který poslal Spartu do vedení 2:1. O minutu později Jiří Vokoun vypálil tvrdou střelu, hostující brankář míč vyrazil a pro Martina Horu už to byla jednoduchá pozice a zvýšil tak skóre zápasu na 3:1. Budějovičtí měli také několik zajímavých šancí, ale skvělé chytající brankář Libor Gerčák Spartu držel. V závěru utkání upravil stav na konečných 4:1 skvěle hrající Angellot, když poslal míč z poloviny hřiště do prázdné brány.

Beni Simitči (trenér Sparty): „Nejdůležitějším cílem dnešního zápasu byl zisk tří bodů, což se nám podařilo. Nehráli jsme dobře, nejsem spokojen s naší hrou, ale momentálně v tomhle stavu, kdy nejsme ve své kůži nemůžu po hráčích nic víc chtít. Jak už jsem předtím řekl, půjdeme zápas od zápasu a věřím, že se to bude jen zlepšovat.“

Jakub Hric (hráč PCO Dynam) po zápase se Spartou: “Gratuluji soupeři k výhře. Nicméně si myslím, že jsme neodehráli vůbec špatné utkání. Co víc říct…musíme mít více klidu v zakončení, šancí jsme si vytvořili dost. Dnes jsme mohli jen překvapit, důležitá utkání nás teprve budou čekat.”

Statistiky

Kde se hrálo

Praha | UNYP

Více
Adresa Podvinný mlýn 2131/11, 190 00 Praha 9-Libeň
Kategorie Kategorie A+
Kapacita 1100 sezení / 250 stání
Rozměry 40 x 20 metrů
Povrch IPSAL
Telefon 266312646