I když samotní aktéři utkání očekávali vyrovnanější bitvu oproti pohárové, byli to znovu domácí, kteří od prvních minut tahali za kratší konec. Na první branku utkání se čekalo opět relativně dlouho. V 10. minutě se prosadil Jirka Baran, bohužel pro domácí však trefil hlavičkou „malou domu“ do vlastní brány. Hned z další akce však Baran své zaváhání napravil, když dostal míč za záda hostujícího gólmana Kirova. V téže minutě bylo pro Svarog ještě veseleji. Na 2:1 otočil skóre Tato. Ve 13. minutě se domácím povedl roh, na 3:1 zvýšil Keko po asistenci Jezina. Svarog byl i nadále aktivnějším týmem, další branka už ale v první půli nepadla. Strany se měnily za stavu 3:1.

Ani druhá polovina utkání žádné větší drama nepřinesla. Domácí si šli minutu po minutě za vítězstvím. Na 4:1 zvyšoval ve 21. minutě Paulinho. Ve 37. minutě poslal Svarog do čtyřbrankového vedení Jezin. O minutu později ještě přišlo snížení po tečované střele Fichtnera, ale to bylo od soupeře vše. Teplice vítězný zápas uzavřely v poslední vteřině, když trefil prázdnou branku Démonů César. 

Svarog zvládl i druhé utkání s Českou Lípou v řadě, zapisuje tři body do tabulky a může jít do korona pauzy s čistou hlavou. 

Jiří Baran, hráč Svarog FC: "Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou. Česká Lípa neměla za celý zápas skoro nic a nebýt dvou vlastních gólů, ničím by nás neohrozila. Utkání jsme zvládli a teď nás bohužel čeká nucená pauza. Doufejme, že co nejkratší."

___________________________
Statistiky

Kde se hrálo

Teplice | SH

Více
Adresa Na Stínadlech 3280, 415 01 Teplice
Kategorie Kategorie A+
Kapacita 600 sezení / 100 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch dvousložkový polyuretan Lobadur
Telefon 607585282