Úvod zápasu vyšel libereckým, kteří se ujali vedení po premiérové brance v dresu FTZS Tomáše Vobořila -1:0

Následně to byli severočeši, kteří diktovali tempo hry a dostávali se do mnoha příležitostí. Mělník ohrožoval Vogta pouze sporadicky a z dálky.

Druhou branku přidal Jirka Novotný, který vymetl šibenici po individuální akci – 2:0. Poslední branka padla opět do sítě Olympiku, kdy lobem našel Novotný Jakuba Žočka, který akrobaticky stáhl míč z výšky a upravil poločasové skóre na 3:0

Druhá dvacetiminutovka vypadala obdobně, jako ta první. FTZS držel míč na svých sálovkách a bohužel neproměňoval jednu šanci za druhou. Na 4:0 zvýšil v závěru do prázdné branky nováček v sestavě KAMIL JANOUŠ.

Definitivní tečku za utkáním udělali středočeši, kteří při hře PP korigovali na 4:1 Nedostupem.

Hodnocení Aleše Beneka (trenér Liberce): „Abych řekl pravdu, tak jsem čekal těžší utkání. Myslím si, že jsme ho měli od začátku pod kontrolou. Vytvářeli jsme si jednu šanci za druhou. Mělník hrál zataženě, což nám hrálo do karet. Měli jsme dobrý pohyb a celý zápas jsme zvládli a zaslouženě vyhráli.“

Hodnocení Jakuba Němce (trenér Mělníku): „Do Liberce jsme jeli s cílem přivézt body. Bohužel se nám v týdnu úplně rozpadla základní sestava a na dnešek jsme měli problém dát dohromady osm hráčů. Navíc jsme první poločas vypadali, že si jdeme jenom zahrát, než abychom bojovali o ligové body. Liberec zvítězil naprosto zaslouženě, byl od začátku lepším týmem, měl soustavný tlak a navíc se mu hned ve 2. minutě podařilo dostat do vedení. Bohužel jsme soupeři udělali zápas až moc snadný a na vítězství se ani moc nenadřeli. My se teď musíme dát zdravotně dohromady, abychom byli připraveni na domácí utkání s Budějovicemi a bezpodmínečně zvítězili.”

_____________
Statistiky

Kde se hrálo

Liberec | Dukla

Více
Adresa Jeronýmova 522, 46007 Liberec
Kategorie Kategorie A+
Kapacita 800 sezení
Rozměry 40 x 20 m
Povrch polyuretan
Telefon 973261577