Michal Letzel, prezident ŽV Brno: "Vstup do utkání byl jako sen, jelikož jsme po 82 vteřinách vedli 2:0. Soupeř však dokázal svoji velkou kvalitu a stav skóre do poločasu otočil. O všem rozhodl náš tříminutový výpadek v polovině druhé půle, kdy jsme třikrát inkasovali. Přesto se nám podařilo rozjetý stroj ubrzdit a korekcí na 5:7 jsme stanovili přijatelné skóre, při kterém se diváci rozhodně nenudili. Soupeři gratuluji k vítězství, a přestože jsme nebodovali, poděkoval jsem svým hráčům za výkon, za který se rozhodně nemusí stydět a kterým dokázali, že v nejvyšší soutěži nemáme v úmyslu být pouze do počtu. Co mě hodně mrzí je omezená kapacita naší malé haly, jelikož by do hlediště přišlel dvojnásobný počet fanoušků."

Michal Odehnal, trenér ŽV Brno: "S výsledkem jsem spokojen a kluky jsem musel pochválit za přístup a velkou snahu. Nicméně se nesmíme uspokojit a makat dál, abychom vše zdokonalovali. Za mě bylo v utkání až moc zbytečných chyb, hloupých faulů a práce s míčem i bez nej byla často pomalá. Toto jsou základní věci, na kterých budeme dále pracovat."

Jiří Baran, hráč Svarog FC: "Strašně těžký zápas. Nikdo z nás pořádně nevěděl, co od Brna čekat. Překvapili nás svou aktivitou a fyzickou připraveností. Musím ale pochválit celý náš tým, že jsme za stavu 2:0 nezačali zmatkovat a hráli stále náš futsal. Brnu gratuluji k dobré ligové premiéře a děkuji za dobrý zápas a krásnou diváckou kulisu."

_____________
Statistiky

Kde se hrálo

Brno | TJ Tatran

Více
Adresa Neužilova 35, 625 00 Brno-Bohunice
Kategorie Kategorie A
Kapacita 250 sezení / 80 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch parkety
Telefon 605950034