Domácí futsalisté přitom v zápase dvakrát vedli, ale na gól Sopůška odpověděl David Cupák a po trefě Hromka srovnal na poločasových 2:2 Mužík.

Ve druhém poločase si vzal režii do svých rukou Helas a zvýšil svůj náskok na 6:2. Za domácí ještě korigoval Sopůšek, ale poslední slovo měl brněnský Mužík, který tak zkompletoval hattrick.

Jiří Štěrba, předseda Tanga: "Po výborném prvním poločase jsme ve druhém darovali zápas Helasu bez většího odporu. Brno vyhrálo zaslouženě, především tedy za výkon ve druhé půli. První ligová tajenka je po úterý vyluštěná. Tango je prvním sestupujícím týmem."

Tomáš Galia, trenér Helasu: "Vítězství se nerodilo lehce, především v prvním poločase, kdy jsme byli nuceni dvakrát reagovat na nepříznivý vývoj a poctivě bránící Tango, které ukázalo svoji individuální kvalitu. Do druhého poločasu jsem kluky nabádal k trpělivosti a soustředěnému výkonu, neboť se dalo očekávat, že domácí budou muset postupně hru otevřít. Zlomovým momentem utkání byl výkon Davida Cupáka, který to dnes vzal na sebe a dodal mužstvu patřičný klid pro naší hru."

FC Tango Hodonín - Helas Brno 3:7 (2:2)
Statistiky

Tabulka

Kde se hrálo

Hodonín | TEZA

Více
Adresa Lipová alej 4110/23, Hodonín
Kategorie Kategorie A+
Kapacita 500 sezení / 100 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch palubovka - dub
Telefon 518340857