V prvním poočase viděli diváci pouze tři branky a do šaten se šlo lépe domácím. Interobal poslal do vedení Havel. Na další plzeňský gól Kozára však vzápětí odpověděl Štanglica.

Po přestávce už domácí úřadovali lépe. Na dva góly Štrajta sice ještě odpověděl hostující Štanglica, ale v závěru Západočeši ještě další dva góly přidali. Radovali se Künstner s Kovácsem.

Ohlasy aktérů:

Marek Kopecký (trenér Plzně): "Vůbec jsme neodehráli dobrý zápas. Sice výsledek 7:2 vypadá jednoznačně, ale už od rozcvičky to bylo takové ospalé z obou stran. Lidi si určitě nezasloužili vidět takový futsal, sice bereme tři body, ale s tím výkonem vůbec nejsme spokojeni. Kluci si musí uvědomit, že i velké týmy takové zápasy musí hrát na sto procent a musí potěšit diváky i výkonem."

Šimon Štanglica (hráč Nejzbachu): "Zápas se mi těžko hodnotí. Do Plzně jsme nepřijeli v kompletním složení, někteří hráči nám chybí. Měli jsme i vykartované hráče, kteří nemohli nastoupit. Nás čeká zápas proti Českým Budějovicím, který pro nás bude velice důležitý. Do tohoto utkání jsme šli s tím, že jsme chtěli Interobal překvapit, ale kvalitu Plzně jsme samozřejmě znali. Bohužel jsme ale nebyli schopní konkurovat."

SK Interobal Plzeň - 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto 7:2 (2:1)
Statistiky

Kde se hrálo

Plzeň | Lokomotiva

Více
Adresa Úslavská 75, 326 00 Plzeň
Kategorie Kategorie A+
Kapacita 1000 sezení / 400 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch dřevěná palubovka
Telefon 377444827