Nejzbach do utkání nastoupil se změněnou sestavou oproti utkání se Slavii, protože zastavenou činost měl Merkl a Jiráský, naopak do hry se vrátil po zranění Lištván a po jednozápasovém trestu Vágner. Od začátku utkání nebylo znát, že proti sobě hraje ameterský a profesionální tým. Utkání bohužel ale rozhodla situace z 11.minuty, když se Černý po sporné situaci prosadil a dostal Teplice do vedení 0:1. Nejzbach poté měl několik šancí na vyrovnání, když ve 26.minutě Vladyka trefil spojnici branky Teplic. Ve 34. minutě ale bohužel po tlaku Nejzbachu přišel protiútok Teplic, který využil Litvinov. Poté přišla na řadu power-play Nejzbachu, která se bohužel nepodařila využít. A Teplice ještě ve 40. minutě zvyšovaly na 0:3 do prázdné branky Nejzbachu.

Jaroslav Kubát (kapitán Nejzbachu): „I přes absenci dvou hráčů jsme podali bojovný výkon. Je mi trochu líto, že všechny branky byly z našeho pohledu laciné, ale nám včera chyběl větší tlak a agresivita do brány hostů. Když nedáme gól, nemůžeme pomýšlet na lepší výsledek. Je potřeba se připravit na důležité utkání, které nás čekají, abychom se zkusili porvat o play off."

David Černý (kapitán Svarogu): "Bylo to neskutečně těžké a vyhrocené utkání. Jsem moc rád, že jsme to zvládli a odvezli jsme si plný počet bodů. Všechny týmy to budou mít v Mýtě těžké a já jsem rád, že už je to za námi."

Statistiky

Kde se hrálo

Vys. Mýto | DM

Více
Adresa Generála Závady 118, Vysoké Mýto
Kategorie Kategorie A
Kapacita 200 sezení / 200 stání
Rozměry 39 x 18 metrů
Povrch palubovka
Telefon 465421777