Ohlasy aktérů: 

Jan Nejedlý (Baník Chomutov): "Popravdě nevím, co k tomu říct. Přijde mi, že jsme k hromadě věcí jsme laxní a navíc nemáme ani to štěstí, které bychom potřebovali a nejdeme tomu ani naproti. My jsme tým, který je silný v individuální kvalitě, víme o tom a chceme toho využít, bereme to všichni sami na sebe, ale myslím si, že je to jeden z kamenů úrazu. Pereme se s tím, musíme v dalších zápasech máknout."

Jakub Šorsák (Chomutov): “Vstup do zápasu se nám povedl. Byli jsme aktivní, vytvořili jsme si několik šancí. Ke konci prvního poločasu jsme z mého pohledu z ničeho nic vypnuli a takhle probíhal bohužel i druhý poločas. Neproměnili jsme dost šanci a ke konci jsme si nešťastně dali vlastňáka.”

Tomáš Vobořil (Rapid Ústí nad Labem): "Jsem za toto vítězství strašně rád, doufám, že nás to nakopne. Za první půli jsme si to vůbec nezasloužili, to byla hotová katastrofa. Ale druhou půli jsme začali dělat to, co dělat máme, začali jsme hrát signály. Před sezonou jsme neměli moc času to natrénovat, ale je vidět, že se to postupně zvedá. Přivedli jsme do týmu cizince, něco nás jejich angažování také stojí, proto bychom chtěli udělat play off, nechceme se pohybovat někde dole." 

| STATISTIKY

Další aktuality

Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól
Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól 20.10.2024

FTZS Liberec uhájil svoji stoprocentní bilanci také v šestém utkání, když na domácí palubovce porazil Helas Brno 2:1. Na gól Marka Bíny ještě odpověděl Tarik Lukšija, na Davidův gól už hosté zareagovat nedokázali. Severočeši jsou v tabulce druzí, Brňané sedmí.

Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek
Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek 20.10.2024

Kadaň v neděli nepřipustila proti Klokanům ani náznak nějakého vyrovnaného průběhu - po prvním poločase vedla o sedm branek a stejný příděl nachystala nováčkovi i po změně stran. Hattrickem k výhře 14:0 přispěli Salák, Caio a Rodrigo (ten se trefil dokonce čtyřikrát). Domácí poskočili na pátou příčku, Bohemians jsou osmí.

Před odletem na Ligu mistrů si Plzeň odvezla body z Brna
Před odletem na Ligu mistrů si Plzeň odvezla body z Brna 18.10.2024

Plzeň vyhrála v Modřicích oba poločasy shodně 4:1 a odvezla si ze zápasu proti Žabinským Vlkům tři body za vítězství 8:2. Po dvou gólech vsítili Maur a Knobloch, prosadili se také Kaká a Mikuš. Za domácí snížovaly opory Havlín a Chráscina.