Od první minuty byla vidět zlepšená hra Kadaně. Vyšší nasazení, koncentrace a větší tlak na bránu soupeře. Ve třetí minutě se dostal na palubovku PPATRIK JANOŠÍK, který hned z první akce dokázal skórovat a otevřel tak střelecký účet Interu. O pět minut později dokázal skórovat CAIO. Inter držel míč na svých futsalkách a kontroloval tempo utkání. Ve čtrnácté minutě se dvakrát prosadil RODRIGO a výsledek utkání již byl 4:0. To ovšem nebylo v prvním poločase vše. V osmnácté minutě se poprvé prosadil hrající trenér MICHAL SALÁK a o minutu později zkompletoval hattrick RODRIGO. Poslední tečku za prvním poločase udělal kapitán JIŘÍ BARAN a do poločasové přestávky se šlo za stavu 7:0.

Druhý poločas nastoupil hostující tým na powerplay, ta ovšem brankové příležitosti nepřinesla. Naopak po pěti minutách se trefil CAIO. O minutu později nejdříve MICHAL SALÁK trefil odkrytou branku přes celé hřiště a CAIO zkompletoval hattrick. O další minutu později svou první branku vstřelil VITINHO. Ve třiatřicáté minutě byl vidět již třetí hattrick utkání, když ho dokázal zkompletovat MICHAL SALÁK. O minutu později vstřelil branku také TOMÁŠ JANOŠÍK. Tečku a konečné skóre stanovil hrající trenér MICHAL SALÁK, který tak v tomto utkání vstřelil čtyři branky.

Ohlasy aktérů:

Patrik Janošík (Inter):  “Zlepšený výkon nám zařídil vysokou výhru. Musíme s tímto nasazením hrát každé utkání a budeme úspěšní i v dalších zápasech.”

David Ploc (Bohemians): “Do Kadaně jsme odcestovali bez některých opor základní sestavy. V utkání jsme bohužel opět předváděli naivní celoplošný pressing, který soupeři nedělal vůbec žádný problém. Nejvíce mě však mrzí některé individuální výkony a především přístup některých hráčů. Naprosto jsme devalvovali venkovní vítězství z Ústí nad Labem a takto se hrát v nejvyšší soutěži nedá. Máme přesně týden na to se dát dohromady a v pondělním velmi těžkém a důležitém utkání uspět a vrátit se na vítěznou vlnu.”

| STATISTIKY

Další aktuality

Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově
Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově 21.10.2024

Chomutov po prvním poločase v severočeském derby nad Rapidem vedl 3:2, po změně stran ale Ústečtí skóre dvěma góly otočili a odvezli si domů tři body a první výhru do tabulky. V tabulce poskočili na sedmé místo před svého pondělního soupeře.

Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól
Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól 20.10.2024

FTZS Liberec uhájil svoji stoprocentní bilanci také v šestém utkání, když na domácí palubovce porazil Helas Brno 2:1. Na gól Marka Bíny ještě odpověděl Tarik Lukšija, na Davidův gól už hosté zareagovat nedokázali. Severočeši jsou v tabulce druzí, Brňané sedmí.

Před odletem na Ligu mistrů si Plzeň odvezla body z Brna
Před odletem na Ligu mistrů si Plzeň odvezla body z Brna 18.10.2024

Plzeň vyhrála v Modřicích oba poločasy shodně 4:1 a odvezla si ze zápasu proti Žabinským Vlkům tři body za vítězství 8:2. Po dvou gólech vsítili Maur a Knobloch, prosadili se také Kaká a Mikuš. Za domácí snížovaly opory Havlín a Chráscina.