Favorizovaný tým hostí se poprvé prosadil v sedmé minutě, když na konci přečíslení 3/2 nezaváhal Maur. Vedení Interobalu navýšili Jaroslav Zápotocký (11.) a opět Maur (12.) - 0:3. Domácí korigovali Havlínem (18.), ale o půlminutu nato si hosté navrátili tříbrankové vedení a stanovili tak poločasové skóre na 1:4, když se prosadil Knobloch, který využil velké zaváhání v obraně Vlků. Ve druhém poločase padly ve 24. minutě dvě branky - nejprve se trefil hostující Mikuš, poté korigoval na stav 2:5 domácí Chráscina.

V dalším průběhu zápasu se útoky přelévaly ze strany na stranu, ale rozdíl byl zásadní. Zatímco domácí své šance nevyužívali, hosté byli nekompromisní a trefili se ještě 3x (27. Künstner, 31. Mikuš, 39. Knobloch). Plzeňský Interobal tak splnil roli favorita, v obou poločasech zvítězil shodným poměrem 4:1 a dle papírových předpokladů si z Brna odváží tříbodový zisk za vítězství 8:2.

Ohlasy aktérů: 

Radek Toman (trenér ŽV Brno): "Gratuluji Plzni k vítězství, pro nás je to stále vysoká škola futsalu."

Karel Rozboud (SK Interobal): "Jsme rádi, že jsme utkání zvládli před odletem na Ligu mistrů a hlavně, že se nikdo nezranil. Protočili jsme všechny hráče, kteří byli k dispozici, a vezeme 3 body do Plzně."

| STATISTIKY

Další aktuality

Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově
Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově 21.10.2024

Chomutov po prvním poločase v severočeském derby nad Rapidem vedl 3:2, po změně stran ale Ústečtí skóre dvěma góly otočili a odvezli si domů tři body a první výhru do tabulky. V tabulce poskočili na sedmé místo před svého pondělního soupeře.

Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól
Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól 20.10.2024

FTZS Liberec uhájil svoji stoprocentní bilanci také v šestém utkání, když na domácí palubovce porazil Helas Brno 2:1. Na gól Marka Bíny ještě odpověděl Tarik Lukšija, na Davidův gól už hosté zareagovat nedokázali. Severočeši jsou v tabulce druzí, Brňané sedmí.

Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek
Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek 20.10.2024

Kadaň v neděli nepřipustila proti Klokanům ani náznak nějakého vyrovnaného průběhu - po prvním poločase vedla o sedm branek a stejný příděl nachystala nováčkovi i po změně stran. Hattrickem k výhře 14:0 přispěli Salák, Caio a Rodrigo (ten se trefil dokonce čtyřikrát). Domácí poskočili na pátou příčku, Bohemians jsou osmí.