FK Chrudim - SK Olympik Mělník

Tomáš Koudelka (hráč FK Chrudim): "Nabitý program zakončíme v domácím zápase proti Mělníku. Věřím, že naše hra bude podstatně lepší než první poločas v Plzni a doma předvedeme daleko lepší výkon, který nás přiblíží ke třem bodům. Těším se opět na skvělou kulisu, kterou nám diváci připravili v prvním zápase."

Petr Patrman (SK Olympik Mělník): „V 6. kole nás čeká nejlepší tým, Chrudim. Nebude nás tam čekat nic lehkého. Od začátku sezóny máme na sobě nějakou deku. Budeme se snažit hrát zodpovědný futsal jako v první půli v Liberci. A věřím, že by mohl být dobrý výsledek, když budeme plnit svoje věci a budeme důslední na bránění. A doufám, že Chrudim potrápíme, nedáme jim nic zadarmo.”
______________________________
PÁ 19:00 | MSH Chrudim

SK Slavia Praha - 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto

Martin Brychta starší (asistent trenéra Slavie): "Pokud Nejzbach přijede do Edenu ve složení, ve kterém hrál proti Chrudimi, tak nás čeká náročný zápas. Jsou takoví, jaké je známe. Poločas s Chrudimí drželi na těsno, dobře bránili a chodili do nebezpečných brejků. Vytvořili si dost šancí, určitě nesmíme nic podcenit, ale to platí o každém našem zápase. Bude se počítat každý bod a my tyhle tři z domácího prostředí nekompromisně potřebujeme."

Michal Jiráský (Nejzbach): "Po herně podařeném utkání proti Chrudimi, se již připravujeme na Slavii. Všichni víme, že se jedná o kvalitního soupeře, který se v posledním kole zvedl. Naším cílem je v Praze bodovat."
______________________________

PÁ 20:00 | SH Slavia

Žabinští Vlci Brno - SK Interobal Plzeň

Jiří Zápotocký (SK Interobal Plzeň): "Po vítězném pohárovém utkání s Chrudimí se vracíme zpět do ligy. Proti Vlkům věříme v zisk dalších bodů. Myslím, že se nám podaří využít fazonu, kterou máme po utkání Poháru."

Michal Letzel (ŽV Brno): "Před zápasem s Interobalem jsou karty rozdány celkem jasně a my se budeme snažit proti jednoznačnému favoritovi odehrát dobrý zápas s co nejlepším výsledkem."
______________________________
PÁ 20:00 | SH Modřice

International Kadaň - Bohemians Praha 1905

Caio (Inter Kadaň): "Tři porážky v řadě nás velice mrzí a navíc jsme dvakrát prohráli v domácím prostředí, kam nás chodí podporovat skvělí fanoušci. Nyní máme šanci na reparát opět v Kadani, kam přijede nováček z Prahy. Nyní nás nezajímá nic jiného, než vítězství!!"

Vojtěch Holub (Bohemians): “Na horkou půdu do Kadaně pojedeme jednoznačně s cílem potvrdit zlepšený výkon z posledního utkání s Ústím. Kadaň má velmi silné individuality, ale pokud budeme pokračovat v aktivní hře, můžeme zajisté pomýšlet na další bodový zisk."
______________________________
NE 19:00 | MSH Kadaň

FTZS Liberec - Helas Brno

Tarik Lukšija (Helas Brno): „Tento týden máme celkem Anglii, kterou zakončíme nedělním výjezdem do Liberce, který je zatím tuto sezónu našláplej jak spojka mého auta. Naše výkony se každým zápasem zlepšují a zlepšují a po zvládnutém pohárovém utkání zregenerujeme a na Liberec se dobře připravíme a jedeme se tam porvat o všechny 3 body!”
____________________________
NE 19:30 | SH Dukla

Baník Chomutov - Rapid Ústí nad Labem

Denis Laňka (Baník Chomutov): “I když jsme se s klukama snažili, tak nám poslední zápasy bohužel nevyšly a mrzí mě, že jsme v poháru nepostoupili dále. O to víc jsem ale namotivovaný urvat 3 body při derby na domácí palubovce a spravit týmu i fanouškům chuť.”
____________________________
PO 19:00 | MSH Chomutov

Další aktuality

Helas veze tři body z Mělníka, trefil se i Mykytjuk
Helas veze tři body z Mělníka, trefil se i Mykytjuk 14.10.2024

Helas Brno v pondělní dohrávce obral o tři body Mělník. Olympik prohrával od 2. minuty, kdy se trefil David Cupák a dokázal jen vyrovnat. Hosté se dostali znovu do vedení a to už nepustili. V závěru si připsal gól i brankář Andrej Mykytjuk. Helas je v tabulce pátý a má zápas k dobru, Mělník stále čeká na první výhru a je se dvěma body předposlední.

Koudelka: K výhře nám zase pomohly standardky
Koudelka: K výhře nám zase pomohly standardky 14.10.2024

I po pěti kolech 1. Futsal ligy se mohou hráči FK Chrudim pyšnit plným bodovým ziskem. V pátek večer je ale stálo vítězství na palubovce Nejzbachu Vysoké Mýto překvapivě hodně sil, když o své výhře (6:1) definitivně rozhodli až v závěrečných deseti minutách. Po zápase poskytl rozhovor chrudimskému webu Tomáš Koudelka.

Liberecká jízda trvá - Žabinští Vlci ji nezastavili
Liberecká jízda trvá - Žabinští Vlci ji nezastavili 13.10.2024

Pět zápasů - pět výher. FTZS Liberec dělí od první přičky jen horší skóre oproti Chrudimi. Severočeši si odvezli tři body také z Modřic, kde vyhráli 6:5. Domácí Vlci sice náskok hostů dotahovali a usilovali o remízu až do samotného závěru, ale nakonec na ni nedosáhli. David dal dvě branky, Allanzin si připsal tři asistence.