Utkání pátého kola 1.Futsal ligy přineslo souboj Plzně a Chomutova. Pro Interobal se jednalo o předposlední utkání před Ligou mistrů, a tak jistě všechny fanoušky potěšil povzbudivý výsledek. Mimo výsledku mohl jistou radost způsobit i Brazilec Kaká, který se navrátil do sestavy.

Plzeň udeřila velmi brzy po úvodním hvizdu, a to zásluhou kapitána Tomáše Vnuka, který tak otevřel skóre, ale stihl také zadělal na pořádné komplikace. V deváté minutě do své sbírky přidal čtvrtou žlutou kartu a je jasné, že do úterního pohárového utkání s Chrudimí nezasáhne.

Zpět ale na radostnější notu, za kterou můžeme označit prostřední část první půle. Ve třinácté minutě zvyšoval na 2:0 Lukáš Křivánek, na kterého o dva minuty později navázal Vnuk svou druhou trefou v utkání.

Na 3:1 nakonec stihl těsně před první sirénou upravit chomutovský Krok. Interobal tak první půli zvládl s náskokem dvou branek.

Druhá půle přinesla velmi brzy první úspěšnou trefu navrátilce do sestavy Kaká, který se prosadil ve 23.minutě. Pátou branku do sítě Baníku přidal Dušan Künstner. Ten se v utkání stihl prosadit ještě jednou, a po třetí brance Vnuka ve 34.minutě bylo hotovo.

Interobal na své konto připsal další tři body do tabulky, ve které přeskočil Liberec na druhé místo. Liberecký celek má ale v současnosti o zápas méně.

Peter Kozár (SK Interobal): "Máme za sebou utkání, jehož výsledek se nerodil snadno. V první půli bylo několik situaci, které se mi ne úplně líbily. Ve druhé půli jsme utkání kontrolovali a za výsledek jsem rád."

Jan Nejedlý (Chomutov): "V zápase jsme neměli co ztratit, přijeli jsme sem v 6 lidech do pole. Musím ale smeknout klobouk před klukama, odjezdili jsme to po zadku, i když na výsledek není moc hezký pohled. V první půli jsme si vypracovali hodně šancí, které jsme bohužel nevyužili a týmy jako je Plzeň tohle trestá. Nezbývá nám nic, než hodit tenhle zápas za hlavu, a připravit se na pohárové utkání se Slavií."

Ohlasy aktérů:

Peter Kozár (SK Interobal): "Máme za sebou utkání, jehož výsledek se nerodí snadno. V první půli bylo několik situaci, které se mi ne úplně líbily. Ve druhé půli jsme utkání kontrolovali a za výsledek jsem rád."

Jan Nejedlý (Chomutov): “V zápase jsme neměli co ztratit, přijeli jsme sem v 6 lidech do pole. Musím ale smeknout klobouk před klukama, odjezdili jsme to po zadku, i když na výsledek není moc hezký pohled. V první půli jsme si vypracovali hodně šancí, které jsme bohužel nevyužili a týmy jako je Plzeň tohle trestá. Nezbývá nám nic, než hodit tenhle zápas za hlavu, a připravit se na pohárové utkání se Slavií.”

| STATISTIKY

Další aktuality

Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově
Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově 21.10.2024

Chomutov po prvním poločase v severočeském derby nad Rapidem vedl 3:2, po změně stran ale Ústečtí skóre dvěma góly otočili a odvezli si domů tři body a první výhru do tabulky. V tabulce poskočili na sedmé místo před svého pondělního soupeře.

Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól
Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól 20.10.2024

FTZS Liberec uhájil svoji stoprocentní bilanci také v šestém utkání, když na domácí palubovce porazil Helas Brno 2:1. Na gól Marka Bíny ještě odpověděl Tarik Lukšija, na Davidův gól už hosté zareagovat nedokázali. Severočeši jsou v tabulce druzí, Brňané sedmí.

Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek
Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek 20.10.2024

Kadaň v neděli nepřipustila proti Klokanům ani náznak nějakého vyrovnaného průběhu - po prvním poločase vedla o sedm branek a stejný příděl nachystala nováčkovi i po změně stran. Hattrickem k výhře 14:0 přispěli Salák, Caio a Rodrigo (ten se trefil dokonce čtyřikrát). Domácí poskočili na pátou příčku, Bohemians jsou osmí.