SK Interobal Plzeň - Baník Chomutov

Matěj Maur (SK Interobal): "V pátek nás nečeká nic lehkého. Chomutov je běhavý a soubojový tým, ale my budeme chtít navázat na dobrý výkon z minulého týdne a zápas vítězně zvládnout."

Daniel Klíma (Chomutov): “V pátek jedeme do Plzně, asi všichni víme, že nás čeká škola futsalu. Plzeň sice omladila kádr, ale i přesto je dostatečně zkušená a my se pokusíme rvát o každý metr palubovky a zápas odmakat.”

______________________________

PÁ 19:00 | SH Plzeň 

SK Rapid Ústí nad Labem - Bohemians Praha 1905

Tomáš Vobořil (hrající trenér SK Rapid Ústí): "V pátek nás čeká mladý tým Bohemky a my musíme potvrdit zlepšující se výkony a konečně je proměnit ve tři body. Bohemka je mladý tým, který presuje po celém hřišti, ale věřím, že naší zkušeností si s tím poradíme a vyhrajeme. Určitě je nesmíme podcenit a musíme se koncentrovat na 100%."

Matěj Habart (Bohemians): “V pátek nás čeká náročné utkání. Ústí má velmi kvalitní hráče, které musíme ubránit, pokud chceme pomýšlet na zisk bodů. Pevně věřím, že pokud si každý budeme plnit své povinnosti, můžeme pomýšlet na vítězství.”
______________________________

PÁ 20:30 | SH Sluneta

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto - FK Chrudim

Jaroslav Kubát (Nejzbach): "Čeká nás východočeské derby, které přivítá vyprodaná hala. Všichni si uvědomujeme kvalitu Chrudimi, které to pod novým trenérem znamenitě šlape. Sice klukům z Chrudimi přeji titul, nicméně bych se nezlobil, kdyby si v patek vybrali slabší den a my s naší konečně snad kompletní sestavou podali houževnatý výkon, který by vedl k senzaci. Zvu všechny fanoušky do Nejzbach arény."

Max (FK Chrudim): "My jsme spokojeni, protože po dlouhé době nás čeká zápas s Mýtem. Myslím si, že se na utkání těší i fanoušci, protože tohle je velké derby. Víme, že hrát v Mýtě není nic jednoduchého, ale jako vždy jsme připraveni a máme jediný cíl a to získat tři body."
______________________________

PÁ 20:00 | DM Vysoké Mýto 

International Kadaň - SK Slavia Praha

Rodrigo De Oliveira Martins (Inter Kadaň): "V dalším domácím utkání už chceme bodovat nejlépe za tři body. Nyní máme zase sebou dvě porážky, které nás nesrazily, ale naopak posílily. Šňůru proher v neděli utneme a načneme sérii vítězných utkání. Chtěl bych poprosit všechny fanoušky z Kadaně, aby nám přišli pomoc do sportovní haly a vytvořili s námi pro soupeře z hlavního města peklo."

Ondřej Míča (Slavia): "Zápasy Kadaně sleduju, vlastně aniž bych chtěl, protože s Michalem Salákem se dobře známe z našeho společného působení ve Slavii a později v Německu, takže si většinou po zápasech voláme. Očekávám vyrovnané utkání jako v minulé sezóně, kádr Kadaně se nijak zvlášť nezměnil. My ale potřebujeme vyhrát, protože domácí remízu s Ústím beru jak ztrátu. Kadaň bude chtít určitě využívat svojí power play, ze které jsou produktivní."
______________________________

NE 18:00 | MSH Kadaň 

Žabinští Vlci Brno - FTZS Liberec

Michal Letzel (ŽV Brno): "Po blamáži v Chomutově se musíme pokusit o reparát. V cestě ale stojí Liberec a to je momentálně lidr tabulky. Nebude to jednoduché!"

Karel Vrabec (trenér FTZS): “Čeká nás náročný brněnský trojboj, který začneme na půdě Žabinských Vlků. Ti přes léto posílili, takže nás nečeká vůbec lehký zápas. Musíme se na něj poctivě připravit a hlavně v zápase nic nepodcenit.”

____________________________

NE 19:30 | SH Modřice 

SK Olympik Mělník - Helas Brno

Jiří Vokoun (SK Olympik Mělník): „V pondělí nás čeká po delší době domácí utkání s Helasem Brno. Víme jaký je Helas soupeř. Věřím, že se na to pořádně připravíme a získáme plný počet bodů.”

Lukáš Perina (Helas Brno): „I přes repre pauzu jsme se poctivě připravovali a v pondělí jedeme navázat do Mělníku na náš poslední výkon — odkud si budeme chtít odvézt tři body.”
____________________________
PO 20:00 | SH Mělník

Další aktuality

Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově
Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově 21.10.2024

Chomutov po prvním poločase v severočeském derby nad Rapidem vedl 3:2, po změně stran ale Ústečtí skóre dvěma góly otočili a odvezli si domů tři body a první výhru do tabulky. V tabulce poskočili na sedmé místo před svého pondělního soupeře.

Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól
Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól 20.10.2024

FTZS Liberec uhájil svoji stoprocentní bilanci také v šestém utkání, když na domácí palubovce porazil Helas Brno 2:1. Na gól Marka Bíny ještě odpověděl Tarik Lukšija, na Davidův gól už hosté zareagovat nedokázali. Severočeši jsou v tabulce druzí, Brňané sedmí.

Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek
Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek 20.10.2024

Kadaň v neděli nepřipustila proti Klokanům ani náznak nějakého vyrovnaného průběhu - po prvním poločase vedla o sedm branek a stejný příděl nachystala nováčkovi i po změně stran. Hattrickem k výhře 14:0 přispěli Salák, Caio a Rodrigo (ten se trefil dokonce čtyřikrát). Domácí poskočili na pátou příčku, Bohemians jsou osmí.