Interobal utkání kraloval de facto od první minuty. Svěřenci trenéra Kozára byli těmi aktivnějšími, kteří od počátku čtvrtého utkání sezony diktovali tempo hry i její průběh. Skóre otevřel už ve čtvrté minutě Jiří Zápotocký, na kterého velmi rychle navazovali Künstner, Holý, Vnuk a Jaroslav Zápotocký. Jiří Zápotocký pak velmi rychle přidal svou druhou branku dne, a díky brance Buchty na tabuli už v jedenácté minutě svítilo skóre 0:7.

V rámci první půle jsme se dočkali ještě několika branek. Svou druhou trefu přidal v patnácté minutě Jaroslav Zápotocký, a poslední branku Plzně první půle přidal Vnuk. Jedinou náplastí domácích na rodící se katastrofu byla v šestnácté minutě trefa Ondřeje Holuba, která tak znamenala poločasový výsledek 1:9.

Ve druhé půli na straně Plzně došlo ke změně v brankovišti, a tak do hry zasáhl i mladičký gólman Vincenda. Tlak Západočechů ale rozhodně neustával ani v situaci, kdy byl náskok hostujícího celku opravdu zásadní. Necelé dvě minuty po startu druhé půle zkompletoval hattrick Tomáš Vnuk. Ten se do konce utkání prosadil ještě dvakrát, a tak se dočkal celkem šesti kanadských bodů. (V utkání zaznamenal pět branek a jednu asistenci.) Střelecký festival čtvrtého kola doplnil Matěj Maur s Mikušem.

Pražané tento debakl korigovali dalšími dvěma zásahy, přičemž veškerý bodový zisk týmu obstarala dvojice Holubů- Ondřej Holub s bilancí 2+1, Vojtěch Holub 1+0. Plzeň tak v letošním ročníku připsala první vysokou výhru 14:3, a v tabulce je na třetím místě. Bohemians mají zatím tři body za domácí výhru nad Chomutovem.

Ohlasy aktérů: 

Ondřej Holub (Bohemians): “Do utkání jsme bohužel vstoupili velmi špatně a soupeř potvrdil svoji obrovskou kvalitu, kterou trestal jakékoliv naše zaváhání. Několik šancí jsme si vypracovali, ale chyběl nám klid v zakončení a šli jsme tak do šaten za velmi nepříznivého stavu. Druhá půle byla o dost lepší z naší strany, nabrané manko z první půle jsme však stáhnout nedokázali. Jsou to pro nás velké zkušenosti, musíme dál pracovat a posouvat se.”

Tomáš Vnuk (SK Interobal): "Utkání jsme kontrolovali od úvodních minut. Velmi rychle jsme dali první branku a postupně navyšovali náskok. Do utkání zasáhli prakticky všichni hráči. Za tento výsledek jsem rád."

| STATISTIKY

Další aktuality

Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově
Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově 21.10.2024

Chomutov po prvním poločase v severočeském derby nad Rapidem vedl 3:2, po změně stran ale Ústečtí skóre dvěma góly otočili a odvezli si domů tři body a první výhru do tabulky. V tabulce poskočili na sedmé místo před svého pondělního soupeře.

Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól
Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól 20.10.2024

FTZS Liberec uhájil svoji stoprocentní bilanci také v šestém utkání, když na domácí palubovce porazil Helas Brno 2:1. Na gól Marka Bíny ještě odpověděl Tarik Lukšija, na Davidův gól už hosté zareagovat nedokázali. Severočeši jsou v tabulce druzí, Brňané sedmí.

Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek
Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek 20.10.2024

Kadaň v neděli nepřipustila proti Klokanům ani náznak nějakého vyrovnaného průběhu - po prvním poločase vedla o sedm branek a stejný příděl nachystala nováčkovi i po změně stran. Hattrickem k výhře 14:0 přispěli Salák, Caio a Rodrigo (ten se trefil dokonce čtyřikrát). Domácí poskočili na pátou příčku, Bohemians jsou osmí.