První domácí utkání neskončilo podle představ fanoušků Mělníka, ale ani podle představ týmu. Soupeř z Kadaně má tým složený z brazilských posil, které jsou talentované. 

Výkon Olympiku nebyl dostačující, aby v domácím utkání vybojoval výhru. Hráči z Kadaně nám ukázali, že i když hrajeme na domácí ploše, tak musíme být aktivní na 100%.

 

Komentáře aktérů: 

Tomáš Abrham (SK Olympik Mělník): „Těžko se mi to hodnotí. Kadaň nám odskočila hned v prvním poločase o dvě branky, upřímně, rozdíl mezi námi a Kadaní byl v proměňování brankových příležitosti, proto výsledek 1:4 je v prospěch soupeře a my, se musíme připravit na velmi důležitý zápas ve Vysokém Mýtě.”

Jiří Chmelan (Inter Kadaň): “Dnes jsme plnili všechny pokyny, které jsme si řekli během týdne a díky tomu vezeme do Kadaně 3 body. Jsme rádi, že máme ze dvou zápasů šest bodů a věříme, že díky pracovitosti se nám bude dařit i nadále.

| STATISTIKY

Další aktuality

Chrudim přejela mistra, Pavel Drozd nastřílel hattrick
Chrudim přejela mistra, Pavel Drozd nastřílel hattrick 09.09.2024

Chrudim s přehledem ovládla souboj s mistrovskou Plzní a zvítězila vysoko 8:2. Svěřenci Matěje Slováčka dominovali od samotného začátku, svůj poločasový čtyřbrankový účet po změně stran zdvojnásobili. Pavel Drozd zaznamenal hattrick.

Výsledky: Chrudim zdecimovala Plzeň před televizními kamerami
Výsledky: Chrudim zdecimovala Plzeň před televizními kamerami 09.09.2024

Druhé kolo 1. Futsal ligy nabídlo hned pět zápasů v pátek večer! Kolo dohrál pondělní televizní zápas na ČT sport, ve kterém fanoušci viděli reprízu loňského finále mezi Plzní a Chrudimí. 

Bohemians slaví první historickou výhru!
Bohemians slaví první historickou výhru! 06.09.2024

Bohemians slaví první historickou výhru v 1. Futsal lize! V domácí hale sice prohrávali s Chomutovem 3:5, ale pak Klokani nastříleli šest branek a vyhráli 9:5! Kosina, Lízálek a Nekvasil dali po dvou brankách, jedním gólem k prvním třem bodům přispěli Hora, V. Holub a O. Holub.