Nováček z Vysokého Mýta přijel do Kadaně v oslabené sestavě a Inter toho od začátku chtěl využít. Již ve třetí minutě se trefil nejzkušenější hráč domácí Kadaně a zároveň hrající trenér, MICHAL SALÁK. Ten tak odstartoval domácí kanonádu. Vysoké Mýto jen z ojedinělých akcí dokázalo ohrozit domácí branku. Kadaň držela svého soupeře na jeho polovině a pokoušela se svými kombinacemi dostávat do brankových příležitostí. Některé šance dokázaly domácí hráči proměnit, ale mnoho šancí také dokázala pochytat hostující brankářská legenda Libor Gerčák. Přesto se postupně prosadil VITINHO, RODRIGO, TOMÁŠ JANOŠÍK, CAIO, RODRIGO a poslední tečku za prvním poločasem přidal opět MICHAL SALÁK.

Do druhého poločasu opět lépe vstoupil domácí celek, což bylo způsobeno také přicházející únavou hostujících hráčů. Druhý poločas brankově opět otevřel MICHAL SALÁK, který si tak připsal první hattrick letošní sezóny 1. Futsal ligy. Poté během tří minut hostující inkasovali třikrát, když se dvakrát trefil JIŘÍ BARAN a jednou JIŘÍ CHMELAN. To donutilo hostujícího brankáře opustit branku a poslat na hrací plochu svého náhradníka. Opět musíme zmínit, že Libor Gerčák mnoho šancí zneškodnil a pomohl svému týmu od většího přídělu. Dvanáctou branku přidal CAIO a poslední domácí branku vstřelil VITINHO. Za hostující celek vstřelil branku Martin Loukota, který tak výsledek upravil na konečných 13:1.

Ohlasy aktérů:

Michal Salák (Inter Kadaň):  “Soupeř nepřijel v plné síle, čehož jsme dokázali využít. Tento výsledek bereme jako odrazový můstek do dalších zápasů a už nyní se musíme soustředit na další kolo 1. Futsal ligy.”

Libor Gerčák ( brankář Nejzbachu): "Bohužel nejsme profesionálové a nedělní termíny jsou pro nás obtížné  kvůli velkému fotbalu. Chybělo nám osm hráčů ze základní sestavy a to muselo být vidět."

|STATISTIKY

Další aktuality

Chrudim přejela mistra, Pavel Drozd nastřílel hattrick
Chrudim přejela mistra, Pavel Drozd nastřílel hattrick 09.09.2024

Chrudim s přehledem ovládla souboj s mistrovskou Plzní a zvítězila vysoko 8:2. Svěřenci Matěje Slováčka dominovali od samotného začátku, svůj poločasový čtyřbrankový účet po změně stran zdvojnásobili. Pavel Drozd zaznamenal hattrick.

Výsledky: Chrudim zdecimovala Plzeň před televizními kamerami
Výsledky: Chrudim zdecimovala Plzeň před televizními kamerami 09.09.2024

Druhé kolo 1. Futsal ligy nabídlo hned pět zápasů v pátek večer! Kolo dohrál pondělní televizní zápas na ČT sport, ve kterém fanoušci viděli reprízu loňského finále mezi Plzní a Chrudimí. 

Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku
Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku 06.09.2024

Čtyři branky brazilských hráčů zajistily další tři body pro zatím stoprocentní Inter Kadaň. Domácí Mělník dokázal snížit až v závěru na 1:4. Severočeši se po dvou kolech vyšvlihli do čela tabulky.