„Prodloužil jsem smlouvu z vícero důvodů, ale jedním z těch hlavních byla skvělá parta v kabině a pak také až nadstandardní vztahy s realizačním týmem. Dalším důvodem je určitě kvalita soutěže a možnost zlepšovat se vlastně s každým vkročením na palubovku. Trénujeme až sedmkrát týdně, ať už na hřišti, nebo v posilovně. Zároveň to bude můj třetí rok v Catanii, takže znám dobře město a mentalitu zdejších lidí, která je mi z osobního hlediska velice blízká. Takže když to všechno sečtu dohromady, tak jsem velice rád, že jsem se domluvil na prodloužení smlouvy,“ uvedl čtyřiadvacetiletý gólman pro futsalligu.cz.

Ondřej Daněk působil ve své ligové kariéře v Helasu Brno a v Nejzbachu Vysoké Mýto.

Již delší dobu je známo, že v zahraniční bude pokračovat také další reprezentační brankář Michal Hůla. U něj ale došlo ke změně působiště - Belgii mění za Španělsko, kde bude hrát v klubu Sociedad Deportiva UA CEUTI. 

UA Ceutí hraje 2. španělskou ligu, která patří k jedné z nejlepších lig v Evropě a je plně profesionální. Jedná se o klub, který v minulé sezóně vypadl v semifinále s Burelou, která poté postoupila do první španělské ligy. "I letos jsou ambice hrát o postup do první ligy a to je obrovská výzva. Španělsko je kolébka futsalu a zahrát si tam, je můj sen od doby, co jsem futsal začal hrát," uvedl Hůla.

Informace z brankářské branže můžeme uzavřít poslední zprávou z mistrovského Interobalu Plzeň, který angažoval na post trenéra gólmanů pro všechny své týmy Daniela Klečku. Ten v nedávné době oznámil konec své hráčské kariéry v Kadani, od futsalu si ale jen tak neodpočine.

Další aktuality

Bohemians slaví první historickou výhru!
Bohemians slaví první historickou výhru! 06.09.2024

Bohemians slaví první historickou výhru v 1. Futsal lize! V domácí hale sice prohrávali s Chomutovem 3:5, ale pak Klokani nastříleli šest branek a vyhráli 9:5! Kosina, Lízálek a Nekvasil dali po dvou brankách, jedním gólem k prvním třem bodům přispěli Hora, V. Holub a O. Holub.

Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku
Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku 06.09.2024

Čtyři branky brazilských hráčů zajistily další tři body pro zatím stoprocentní Inter Kadaň. Domácí Mělník dokázal snížit až v závěru na 1:4. Severočeši se po dvou kolech vyšvlihli do čela tabulky.

Rapid podruhé v sezoně remizoval. Překvapil v Brně
Rapid podruhé v sezoně remizoval. Překvapil v Brně 06.09.2024

Dva střelci zařídili v pátek večer v Brně remízu 2:2. Domácí Helas Brno před zraky nového vedení pouze remizoval s ústeckým Rapidem 2:2. Za domácí se dvakrát trefil Perina, za hosty Brazilec Hernandez.