Rozhodl jsem se k možná nečekanému a pro některé možná k nepochopitelnému kroku. Končím s futsalem na nejvyšší úrovni, protože se chci věnovat především svojí rodině. Myslím si, že mě to bude mrzet, protože jsem tomu dal hodně, spoustu času a úsilí a dalších věcí. Myslím si, že jsem neudělal ostudu a že jsem příklad toho, že i když prostě nemáš talent a další predispozice, ale jdeš si za tím, tak to jde dostat se na nejvyšší úroveň. Myslím si, že nemusím nikomu nic dokazovat a nemusím se před nikým obhajovat, ani před sebou a věřím, že tento krok můj krok budete nějakým způsobem respektovat. Chtěl bych poděkovat všem, kdo jste mi fandili a sledovali moji cestu od začátku. V 25 letech jsem začal hrát futsal, měl jsem 98 kilo a teď odcházím jako kapitán ligového týmu, který hrál čtvrtfinále play-off. Tak to asi není špatné ne?“ uvedl známý futsalista ve svém rozloučení, na jehož konci se neubránil slzám.

Daniel Klečka působil v Interobalu Plzeň, Rapidu Ústí nad Labem a Interu Kadaň, celkem si připsal 78 ligových startů. Vstřelil dvě ligové branky a přidal k nim tři asistence. Výbornou formou se prezentoval zejména v závěrečné sezoně, ve které Inter Kadaň prošel až do čtvrtfinále play-off 1. Futsal ligy.

Za všechny fanoušky futsalu přejeme Danielu Klečkovi ať se mu daří všechno, čemu se po skončení kariéry bude věnovat a užívá si rodinného života!

Další aktuality

Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově
Rapid poprvé vyhrál, po přestávce otočil průběh v Chomutově 21.10.2024

Chomutov po prvním poločase v severočeském derby nad Rapidem vedl 3:2, po změně stran ale Ústečtí skóre dvěma góly otočili a odvezli si domů tři body a první výhru do tabulky. V tabulce poskočili na sedmé místo před svého pondělního soupeře.

Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól
Liberec má šestou výhru, Helas porazil těsně o gól 20.10.2024

FTZS Liberec uhájil svoji stoprocentní bilanci také v šestém utkání, když na domácí palubovce porazil Helas Brno 2:1. Na gól Marka Bíny ještě odpověděl Tarik Lukšija, na Davidův gól už hosté zareagovat nedokázali. Severočeši jsou v tabulce druzí, Brňané sedmí.

Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek
Salák a spol. nastříleli Klokanům čtrnáct branek 20.10.2024

Kadaň v neděli nepřipustila proti Klokanům ani náznak nějakého vyrovnaného průběhu - po prvním poločase vedla o sedm branek a stejný příděl nachystala nováčkovi i po změně stran. Hattrickem k výhře 14:0 přispěli Salák, Caio a Rodrigo (ten se trefil dokonce čtyřikrát). Domácí poskočili na pátou příčku, Bohemians jsou osmí.