SK Interobal Plzeň - FK Chrudim (stav série 2:1)

Michal Holý (SK Interobal): "V pátek očekávám další vyrovnané utkání jako byly všechny předešlé. Rozhodne to, kdo udělá méně chyb a udrží chladnou hlavu. Přeji si, aby nám přišlo do haly pomoc i hodně diváků, v Plzni to bude poslední zápas jedné velké úspěšně éry s trenérem a kapitánem a bylo by krásné jí završit tím, co si všichni přejeme."

Everton (FK Chrudim): „Zápasy byly zatím vyrovnané. U nás doma vyhráli obě utkání oni a my u nich jednou také. Věříme, že tam můžeme jet a znovu vyhrát taky. Jsme koncentrovaní a věříme v páteční vítězství a v návrat série domů."

-----------------------------

pátek 24. května 2024, Hala Lokomotiva, 18:00

Další aktuality

Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně
Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně 25.07.2024

Reprezentační brankář Ondřej Daněk prodloužil svoji smlouvu s italským klubem ASD Mascalucia a bude i v příští sezoně hrát v Serii A2 elite, tedy druhou italskou ligu. Na jeho návrat do 1. Futsal ligy si tak budeme muset ještě počkat.

Helas Brno mění po 42 letech vedení,  propojuje se s akademií Orla Řečkovice
Helas Brno mění po 42 letech vedení, propojuje se s akademií Orla Řečkovice 04.07.2024

Legendární prvoligový klub Helas Brno, jenž se řadí mezi nejstarší tuzemské futsalové značky, mění po 42 letech majitele. Zakladatel Jan Loup předává štafetu novému pětičlennému vedení.

David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize
David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize 04.07.2024

Vedení futsalových Klokanů finišuje přípravy před startem letní přípravy na nejvyšší futsalovou soutěž. Při té příležitosti jsme vyzpovídali ředitele a zároveň hráče našeho klubu, Davida Ploce. Ten nám poodkryl, jak se zrodil administrativní postup do nejvyšší soutěže, klubové cíle pro nadcházející sezónu a také zmínil jednu z velkých věcí, která v létě Klokany čeká.