SK Interobal Plzeň - FK Chrudim, finále Play off 1. Futsal ligy, stav série 1:0

Peter Kozár (SK Interobal Plzeň): "Věděli jsme, že bude důležité ustát tlak našeho soupeře, což se nám, věřím, podařilo. I když jsme dvakrát prohrávali, dokázali jsme se do zápasu vrátit. Pokud nepolevime, tak si myslim, že by pro nás mohla být tato série úspěšná."

Vitinho (SK Interobal Plzeň): "Jsem přesvědčen, že nás čeká velmi těžký zapas. První utkání ukázalo, že jsou oba týmy velmi dobře nastavené, a tak to bude opravdu těžké. Doufám, že se nám podaří využít výhody domácího publika, a dosáhnout tak druhého bodu."

Everton (FK Chrudim): „První zápas neskončil výsledkem, který jsme chtěli. Hráli jsme dobře, ale nestačilo to. Utkání rozhodovaly detaily. V pátek jedeme do Plzně hledat vítězství. Věříme, že je to možné, bude to těžký zápas, ale věříme si."

--------------------------------------

pátek 17. května 2024, 19:00, Hala Plzeň - Lokomotiva

 

Další aktuality

Bohemians slaví první historickou výhru!
Bohemians slaví první historickou výhru! 06.09.2024

Bohemians slaví první historickou výhru v 1. Futsal lize! V domácí hale sice prohrávali s Chomutovem 3:5, ale pak Klokani nastříleli šest branek a vyhráli 9:5! Kosina, Lízálek a Nekvasil dali po dvou brankách, jedním gólem k prvním třem bodům přispěli Hora, V. Holub a O. Holub.

Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku
Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku 06.09.2024

Čtyři branky brazilských hráčů zajistily další tři body pro zatím stoprocentní Inter Kadaň. Domácí Mělník dokázal snížit až v závěru na 1:4. Severočeši se po dvou kolech vyšvlihli do čela tabulky.

Rapid podruhé v sezoně remizoval. Překvapil v Brně
Rapid podruhé v sezoně remizoval. Překvapil v Brně 06.09.2024

Dva střelci zařídili v pátek večer v Brně remízu 2:2. Domácí Helas Brno před zraky nového vedení pouze remizoval s ústeckým Rapidem 2:2. Za domácí se dvakrát trefil Perina, za hosty Brazilec Hernandez.