FK Chrudim - Helas Brno

Everton (hráč FK Chrudim): „Bude to těžký zápas, ale my jsme na něj dobře připraveni. Uvedeme vše, na čem jsme pracovali v tréninku do praxe a musíme vyhrát. Na tento závěrečný úsek soutěže jsme dobře připraveni. Helas má kvalitní tým a odvádí skvělou práci, ale my mu musíme vnutit náš rytmus a budeme, tak hledat cestu k vítězství.“

David Cupák (Helas Brno): "V semifinále nás čeká jasný favorit této série. Chrudim má tuto sezónu vynikající tým, který táhnou především zahraniční hráči. Do prvního zápasu vstupujeme s respektem a pokorou k soupeři, chceme Chrudimi postup co nejvíce znepříjemnit. Odměnou za celou sezónu by pro nás bylo, kdybychom hráli dvakrát doma, to znamená Chrudim aspoň jednou porazit, ale musí se nám vše povést a stát při nás i štěstí. Každopádně my nemáme co ztratit a jdeme do celé série s čistou hlavou."
____________________________
pondělí 22.dubna 2024, SH Heřmanův Městec, 19:00 

SK Interobal Plzeň - SK Slavia Praha

Tomáš Vnuk (Interobal Plzeň): "Po dlouhé reprezentační pauze se vracíme do zápasového tempa a těšíme se na to. Slavii máme co vracet vzhledem ke kontumaci utkání v základní části. Věřím, že nás přijde podpořit co nejvíce fanoušků a poženou nás za první výhrou."

Martin Brychta (kapitán Slavie): „První zápas je vždy důležitý, takže čekám, že favorit z Plzně se bude snažit od první minuty diktovat tempo hry a co nejdříve vstřelit úvodní branky. My se budeme muset soupeři v tomto směru vyrovnat a hrát odvážně. Jedině tak můžeme v zápase uspět.“

Filip Havrda (Slavia): "Série s Chomutovem byla hlavně o bojovnosti. Byli jsme navíc v jiné pozici, tentokrát do toho půjde v roli favorita Interobal. My budeme chtít hrát svůj futsal a znepříjemnit jim každý zápas. Půjdeme do toho s respektem ke kvalitám soupeře, který hraje v poslední době každý rok na čele tabulky. Ale nepůjdeme do toho s nějakými obavami, budeme chtít předvést co nejlepší výkony, abychom se nemuseli za nic stydět."
____________________________
úterý 23.dubna 2024, SH Lokomotiva, 19:00

Další aktuality

Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně
Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně 25.07.2024

Reprezentační brankář Ondřej Daněk prodloužil svoji smlouvu s italským klubem ASD Mascalucia a bude i v příští sezoně hrát v Serii A2 elite, tedy druhou italskou ligu. Na jeho návrat do 1. Futsal ligy si tak budeme muset ještě počkat.

Helas Brno mění po 42 letech vedení,  propojuje se s akademií Orla Řečkovice
Helas Brno mění po 42 letech vedení, propojuje se s akademií Orla Řečkovice 04.07.2024

Legendární prvoligový klub Helas Brno, jenž se řadí mezi nejstarší tuzemské futsalové značky, mění po 42 letech majitele. Zakladatel Jan Loup předává štafetu novému pětičlennému vedení.

David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize
David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize 04.07.2024

Vedení futsalových Klokanů finišuje přípravy před startem letní přípravy na nejvyšší futsalovou soutěž. Při té příležitosti jsme vyzpovídali ředitele a zároveň hráče našeho klubu, Davida Ploce. Ten nám poodkryl, jak se zrodil administrativní postup do nejvyšší soutěže, klubové cíle pro nadcházející sezónu a také zmínil jednu z velkých věcí, která v létě Klokany čeká.