Oxyworld Baník Chomutov - SK Slavia Praha (stav série 1:2)

Jan Křemen (Slavia): "Co od tohoto zápasu čekám? Bude to boj o každý míč, nemyslím si, že to bude nějaký pohledný futsal. Určitě budeme chtít sérii ukončit, ale nic jednoduchého nás nečeká, to už z průběhu této série víme."
_________________________________
neděle 31. března 2024, 17:00, MSH Chomutov

FC International Kadaň - Helas Brno (stav série 1:2)

Jakub Kiliján (Inter Kadaň): “Každý čtvrtfinálový souboj s Helasem je napínavý a vyrovnaný. Očekávám stejný průběh utkání. Máme stále stejný cíl, kterým je vyhrát a postoupit do další fáze play-off.”

Tarik Lukšija (Helas Brno): „Minule už jsem mluvil o tom, jak je tato série vyrovnaná, a jak dokážou Inter vyburcovat diváci. V neděli tomu nebude jinak. Myslím si, že jsme třetí utkání měli dotáhnout do vítězného konce ještě před prodloužením. Bohužel se nám to nepovedlo, ale zvítězili jsme na penalty a zvedli si morální sílu. To ale ještě nic neznamená, protože únava bude určitě vidět na obou stranách a nedokážu zhodnotit, jak jsme kdo zregenerovali, a jak jsme připravení na nedělní duel. Doufám, že každý z nás v sobě najdeme ještě nějakou sílu, zápas vyhrajeme a budeme slavit postup do semifinále po 15 letech.”
______________________________
neděle 31. března 2024, 18:00, MSH Kadaň

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.