FK Chrudim - Žabinští Vlci Brno (stav série 2:0)

Igor (FK Chrudim): „Věřím, že se nám povede sérii v pátek ukončit. Budeme se o to snažit ze všech sil, protože pak bychom měli delší volno a také více času na přípravu před semifinále. Odpočinek i případné uzdravení některých drobných šrámů se v dalších bojích můžou jen hodit."

Michal Letzel (předseda ŽV Brno): "Karty jsou rozdané zcela jasně a my se pokusíme odehrát dobrý zápas, po kterém bychom mohli, stejně jako tomu bylo u prvního duelu, odcházet se zvednutými hlavami a s pocitem, že jsme odvedli maximum."

-------------------------------
pátek 29.3.2024 | SH Heřmanův Městec 18:00

Helas Brno - International FC Kadaň (stav série 1:1)

Tomáš Galia (Helas Brno): „Do třetího duelu v sérii chceme jít s klidnou hlavou a s cílem předvést naše nejlepší herní přednosti. V prvních dvou utkáních jsme si neodpustili krátké herní pasáže, ve kterých jsme vždy hloupě inkasovali a museli jsme tak vývoj utkání složitě dohánět. Tomuto nešvaru chceme na domácí palubovce předejít a proto bychom si rádi před nedělním duelem vytvořili lepší výchozí pozici. Pokud mohu mít před pátečním duelem dvě přání, tak si kromě druhého bodu v sérii, přeji zaplněné tribuny v naší aréně. Touto cestou bych rád pozval všechny příznivce brněnského futsalu, kterým mohu za své mužstvo slíbit, že na hřišti necháme duši.”

Caio (Inter FC Kadaň): "První dvě utkání byly vyrovnané nejen výsledkově, ale také herně. Předpokládám, že třetí utkání nebude jiné a bude se rozhodovat v detailech. Pevně věřím, že v pátek zvítězíme a přivezeme si do Kadaně matchball."
-------------------------------
pátek 29.3.2024 | SH Vodova 19:30

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?