Interobal kráčel za postupem od třetí minuty, kdy otevřel skóre Tomáš Vnuk. V utkání se z hatrricku radoval Vitinho. Dva góly také zapsal Lukáš Křivánek. Skóre se zastavilo na cifře 9:0. Severočechům se skórovat nepodařilo, byť v některých momentech byli blízko brance.

Ohlasy aktérů

Peter Kozár (Interobal): "Do utkání jsme šli s tím, že tuto sérii chceme ukončit, což se podařilo. Oceňuji to, že jsme celou sérii drželi čisté konto. Snad nám to tak vydrží co nejdéle."

Jakub Žoček (FTZS Liberec): “Je to velké zklamání z našeho herního výkonu. Že neproměníme velké šance, je jedna věc, že je soupeř nadstandardně kvalitní, je věc druhá, ale mě mrzí, jak k zápasu přistupujeme a řešíme jednotlivé herní situace.”

| Statistiky

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?