Žabinští Vlci Brno - FK Chrudim (stav série 0:1)

Michal Letzel (předseda ŽV Brno): "Karty jsou rozdané zcela jasně a my se pokusíme odehrát dobrý zápas, po kterém bychom mohli, stejně jako tomu bylo u prvního duelu, odcházet se zvednutými hlavami a s pocitem, že jsme odvedli maximum."

André (FK Chrudim): „Trenér se na nás po prvním zápas hodně zlobil, naše hra se mu nelíbila. Měli jsme v kabině velký pohovor a rozbor hry, abychom střetnutí u soupeře zvládli s větším přehledem."
_____________________________
PO 19:45 h. | SH Modřice

SK Interobal Plzeň - FTZS Liberec (stav série 2:0)

Tomáš Vnuk (Interobal): "V úterý budeme chtít sérii doma ukončit, abychom měli co nejdelší volno na semifinále a mohli jsme se pořádně na něj nachystat. Od zápasu očekávám podobný scénář jako v prvních dvou, kdy budeme dobývat branku Liberce a ti budou spoléhat na brejky, které my budeme muset lépe zvládat než tomu doposud bylo."

Daniel Vik (FTZS Liberec): “Musíme se lépe připravit na rohy a auty Plzně, abychom neinkasovali laciné góly. Doufám, že předvedeme ještě týmovější výkon než doposud. Pokud dostaneme jeden nebo dva góly, tak nás to nesmí zlomit, ale musíme bojovat dál.”
______________________________________________
ÚT 20:00 h. | SH TJ Lokomotiva | živě Sporty TV

 

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?