International FC Kadaň - Helas Brno (stav série 0:1)

Jiří Chmelan (Inter Kadaň): "Jak jsme řekli na začátku sezóny, naším cílem je mít stále lepší umístění. To se nám v základní části povedlo. My jsme ovšem cílevědomý tým a chceme vylepšit také loňské play-off. Myslím, že s domácími fanoušky v naší hale, dokážeme Helas porazit."

Tarik Lukšija (Helas Brno): „Středeční zápas ukázal to, jak bude tato série těžká a nevyzpytatelná. V pátečním utkání tomu určitě nebude jinak. Hnacím motorem Kadaně bude jejich domácí půda a jejich fanouškovská základna, která je dokáže vyburcovat. My dneska zregenerujeme, lehce se pohneme a zítra si jedeme pro druhý bod v sérii!”
____________________________
pátek 22.3.2024 20:00 MSH Kadaň

FTZS Liberec - Interobal Plzeň (stav série 0:1)

Tomáš Jelínek (hráč FTZS Liberec): “Doma se pokusíme hrát stejně jako v Plzni a přidat k tomu i nějaké góly, aby z toho byl ještě lepší výsledek. Myslím si, že domácí prostředí by nám mohlo více sedět a toho musíme využít.”

Peter Kozár (Interobal Plzeň): "V play off se jede na body a my ten první získali. Nebyl to sice ideální výkon, ale i tak věřím, že v Liberci získáme i druhy bod. Zlepšíme i naši hru a vyvarujeme se zbytečným chybám."
_____________________________
pátek 22.3.2024 19:00 SH Dukla

Oxyworld Baník Chomutov - SK Slavia Praha (stav série 1:0)

Daniil Doleček (Chomutov): "V neděli nás čeká další důležité utkání. Slavia k nám přijede oslabena červenými kartami a zraněním, což je pro nás výhoda, ale musíme se soustředit jen na sebe a předvést stejně dobrý výkon jako v prvním zápase. Když budeme plnit to, co máme, tak nemám strach o výsledek. Hrajeme doma a věřím, že nás přijde podpořit celá hala skvělých fanoušků, kteří nás budou tlačit k vítězství."

Martin Brychta (Slavia): "Musíme se vzchopit a zvednout hlavy, máme za sebou jenom první utkání, hraje se na tři vítězství. Situaci jsme si sice červenými kartami zkomplikovali, ale musíme se teď i bez dvou hráčů semknout a bojovat, musíme pro výhru udělat maximum."
____________________________________
neděle 24.3:2024 19:00 MSH Chomutov

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?