SK Interobal Plzeň - FTZS Liberec

Kaká (SK Interobal Plzeň): "Doufam, že tyto zápasy budou jiné než v posledních kolech. A to ve všem. Čekají nás velmi zajímavá utkání a my jdeme za jediným cílem. Vyhrát titul!"

Jakub Žoček (kpaitán FTZS): “Moc se těším na celou sérii. Jsem rád, že jdeme nakonec na Plzeň místo Chrudimi. Proti Plzni vždy rád hraju, protože to je velmi kvalitní tým se super hráči.”

Dominik Vogt (brankář FTZS): “V závěru základní části jsme neměli nic jistého, a tak jsme moc rádi, že jdeme po páté v řadě do play off. Máme mladý tým a proti Plzni nemáme co ztratit. Doufám, že soupeře dokážeme potrápit.”

Karel Vrabec (trenér FTZS): “Jdeme si play off užít, protože to je odměna za celou sezonu. Chceme se pokusit s Plzní držet krok a potrápit je, třeba i zkusit překvapit a uhrát dobrý výsledek.”

____________________________________________

úterý 19.3.2024 19:00 SH Lokomotiva

FK Chrudim - Žabinští Vlci Brno

Alecio (FK Chrudim): “Myslím si, že čtvrtfinálové zápasy proti Vlkům budou velmi odlišné od těch v základní části. Stejně jako jsme v průběhu soutěže rozvíjeli svoji hru my, tak se zlepšoval i soupeř, což mu umožnilo odehrát dobrá střetnutí a porážet v přímých soubojích soupeře bojující o účast v nejlepší osmičce. Takže musíme být připraveni na těžké zápasy, udržet si svoji úroveň, pokusit se v těchto utkáních vyvíjet a projít první vyřazovací fází tím nejlepším možným způsobem.”

Martin Chroust (kapitán ŽV Brno): "Série s Chrudimí bude náročná herně i psychicky, ale těšíme se na ni a budeme dělat všechno proto, aby naše výkony rostly s každým zápasem a zároveň jsme v nich předvedli víc, než v obou vzájemných zápasech této sezony."
____________________________________________
středa 20.3.2024 19:00 SH Heřmanův Městec

Helas Brno - International FC Kadaň

David Cupák (Helas Brno): „Po dlouhé době začínáme čtvrtfinálovou sérii doma a musíme se na ni dobře připravit. Čeká nás tým, který má ve svém středu velmi dobré hráče. V prvé řadě se musíme soustředit sami na sebe, protože poslední dva zápasy, v Mělníku a doma s Libercem, pro nás nebyly ideální. Musíme se vrátit k naší poctivé obraně a dopředu si vždy nějakou šanci vytvoříme. Každopádně je potřeba doma uspět, protože vstup do série bude velmi důležitý. Rád bych pozval i naše fanoušky, aby nás přišli podpořit a pomohli nám k prvnímu bodu v sérii.”

Daniel Klečka (brankář Inter FC Kadaň): “Základní část skončila a teď začíná úplně nová soutěž. Troufnu si říct, že nás čeká vyrovnaná série, ve které budou rozhodovat detaily. Na Helas se pečlivě připravujeme. Očekávám atraktivní futsal na obou stranách. Jedeme se porvat o historicky první body v play-off pro Kadaň.”
____________________________________________
středa 20.3.2024 19:30 SH Vodova

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?