Zdeněk Sláma (trenér Slavie): "Čekám náročné zápasy. Chomutov je velmi nebezpečný dopředu. To nám ukázal v posledním domácím utkání, kdy nás porazil. Předpokládám, že si na nás budou věřit. Navíc my se potýkáme se zraněními, dáváme dohromady nové čtyřky. Pořád si myslím, že ale máme kvalitu a věřím hráčům, které máme k dispozici. Věřím, že dáme zapomenout na některé výpadky, které jsme v novém roce měli, a ukážeme, co v nás je, a dáme do toho všechno a sérii zvládneme."

Filip Schreiner (Chomutov): “Play off se Slavií se blíží a všichni jsme natěšený. Sezónu můžeme už teď ohodnotit jedině kladně. Dostali jsme se do pozice, kdy jsme měli jisté playoff už delší dobu. Před sezónou nám nikdo nevěřil a je jediná škoda posledních zápasů, kde jsme body udělat měli, bohužel nás trápila marodka a my jsme tak museli dávat sestavu do kupy. Věřím, že na Slavii budeme všichni a rozhodně budeme chtít zopakovat náš výkon právě proti Slavii, který jsme hráli doma, nejlépe hned třikrát za sebou. Pořádně se na ni připravíme a myslím si, že to bude dosti vyrovnané čtvrfinále. Dáme do toho maximum.”

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.